toklin

HMMM!

Publicerad 2010-04-28 20:13:20 i Allmänt

Ännu en ganska meningslös dag, hade pjojektdag idag. Dagen ska ha lite som syfte att använda teckensråket och umgås med döva...Det enda jag tecknade var mitt namn sen fanns det inget mer för mig att göra. Är lite sur.

Men snart kommer äsklingen hit! Jag har presic ställt in potatisen i ugnen å snart ska jag steka laxen, smarrigt!
Regnet det bara öser ner...

Ringde maxi idag men hon jag skulle prata med var ledig idag. Ska ringa imorgon igen. Måste få det här sommarjobbet annars har jag inget. Då kommer jag vara fattig i sommar. Håll tummarna för att jag får det!

Besök

Publicerad 2010-04-28 09:24:46 i Allmänt

Sitter och äter frukost- fil och cheerios, en smörgås och ett glas juice. Ska snart åka till skolan men först ska jag boka en tågbiljett till Emil, han kommer hit! Han stannar till fredag, ska bli mysigt! Är ledig torsdag och fredag så vi har mycket tid ihop. Puss

Regn

Publicerad 2010-04-27 22:25:29 i Allmänt

När jag cyklade till baletten så var det ganska fint väder men sen 2 timmar senare när jag skulle hem så skulle det förstås regna, sä härligt med Sverige väder...

Det känns ganska bra inför dansföreställningen. Kom gärna och kolla :)

sol

Publicerad 2010-04-27 16:45:40 i Allmänt

Idag åkte jag till skolan vid 10. Skulle fortsätta med projektet...Men det har blivit lite ändrat nu. Det hade tydligen blivit något fel i komunikationen så 2 från min grupp (Mailin och Maria) ska tydligen tolka allt som ska sägas i morgon. Det är nån man som ska hålla nåt föredrag om ÖSK ungdom...Jag tycker synd om maria och malin, dom har bara hållt på med tolkning i ett havår...Såvi andra ska bara sitta med och lyssna. En ganska världelös vecka tycker jag. Men men, har ju inga lektioner i alla fall.

Kom hem lite efter 14, satte mig ute i trädgården på en stol och hade det skönt i solen. Läser fortfarande "om jag kunde drömma" Jag blir nästan lite kär i Edward, vill också ha en räddare i nöden. Har mindre än hälften kvar, så har jag tvåan och trean att fortsätta med sen.

Nu ska jag äta lite och göra mig i ordning för baletten. Bara 2 gånger kvar tror jag.

Just det, fick äntlign tag på hyresvärden idag. (ringde dolt nr) HIHI! Så jag fick hans mail adress så jag skickade ett mail och frågade efter nr till dom som bor där nu. Hoppas han svarar så jag kan åka dit och kolla. Spänande!


Ny jacka

Publicerad 2010-04-26 18:13:28 i Allmänt


Jag var på stan idag skulle leta present till en bebis men istället hittade jag denna jacka. Har aldrig tyckt att jag passar i skinjacka men jag köpte den ändå. Jag vänjer mig nog. Nu står termometern på 18,3 grader. Har varit varmt och skönt här idag. Hoppas de håller i sig.
Kollade sista avsnittet av vampire diaries förut, såå spänande. Nu ska det vara uppehåll ett tag, hur ska jag klara mig...

Party

Publicerad 2010-04-26 15:58:31 i Allmänt

I lördags var det dags för lite party. Jag blev hämtad av Helena och hennes kille, så åkte vi till Mikaela och Erika. Sen kom Erica och Rebecka. Det var jättekul, blev blev kanske lite för mycket dricka. Skyller lite på Helenas jordgubbsvodka ;) Vi beställde taxi men vi kom ut försent så taxin hade åkt.Vi ringde igen så kom en annan taxi. Vi skulle gå in på strömpis med det var för lång kö...Så vi gick in på Björnstugan...Det var andra och sista gången jag gick in där. Tur att man har så roliga kompisar så det kändes bra men jag kände inte igen en enda låt. Dåligt ställe. Nästa gång ska det bli strömpis. Tyvärr så glömde jag kamera hemma så jag har inga bilder på den helg galna kvällen. Tack för skjutsen hem på kvällen!

Bio

Publicerad 2010-04-24 15:19:06 i Allmänt

Igår var jag på make up store. Det var skojsigt, jag lärde med massa saker. Så köpte jag lite bra att ha saker.Sen blev det bio med Mikaela, Erika, Erica och Lars. Vi såg Clash of the Titans i 3D. Jag ville egentligen inte se den filmen men eftersom det var 3D så hängde jag med. Filmen var sååå kass och det var nästan inga 3D effekter, alla blev grymt besvikna. Mitt råd, betala inte för att se den...

Sen gick vi vidare till Pichters, drack några drinkar. Trevligt trevligt!! Sen cyklade jag hem.

Grattis!

Publicerad 2010-04-23 13:18:09 i Allmänt

GRATTIS SANDRA!! Förlåt att jag inte hörde av mig, glömde lite bra. Men puss ändå!

Konstigt slut...

Publicerad 2010-04-23 12:59:23 i Allmänt

...Kändes lite tomt att gå hem från skolan idag. Sluta bara sådär? Sakna!
Till dig Erica
*Melissa Horn- En famn för mig*

Bilförare

Publicerad 2010-04-22 20:58:27 i Allmänt



Sveriges värsta bilförare. Det är ett ganska roligt program, känns lite tokigt att några ens har fått körkort. Lite synd att Erika och Josefin fick åka hem, dom två var såå roliga och helt galna Hi hi!

Ska till Make up store imorgon, har bokat tid för en smink kurs på 50 min. Ska bli kul att få lite tips och få köpa tilte nytt smink. Hoppas jag blir filn!

Hemmadag

Publicerad 2010-04-22 16:03:38 i Allmänt

Det var lika hemskt hos tandläkaren som jag anade...Hon var ganska snäll, jag tror att det står i min "journal" att jag är rädd för att komma till tandläkaren:) Hon sa hmmmm. Det tycker inte jag låter så bra. Hon var osäker på om jag hade ett hål som måste lagas. Hon skulle prata med en tandläkare å sen höra av sig...Vill inte laga. Måste sluta äta godis på vardagar å inte småäta. Så sitter jag å äter digestivekex med Philadelphia ost på.
Det var lite härligt att vara hemma å träffa mamma och Stefan. Å kissarna också! Jag följde med dom ut till skärgårn´. Mys med smörgåsar å tee.
Sen var jag tvungen att gå upp 06.50, usch! Skulle med bussen 08.05.

Kom till Örebro 9.20 sen började jag skolan 10.00. Cyklade förbi Mc Donalds å köpte en kaffe. Hade redovising idag. På svenska, gick väl sådär. Har redovisning imorgon också med samma material fast på teckenspråk. Måste öva ikväll...

När ska det bli varmt å härligt ute??!!

Tandläkaren

Publicerad 2010-04-21 10:10:10 i Allmänt

Nu sitter jag i skolan men ska snart gå till bussen som ska ta mig till tandläkaren...Håll tummrna för mig att jag inte har några hål! Ha en bra dag!

Lite stressig

Publicerad 2010-04-20 23:12:51 i Allmänt

Idag i skolan fick vi "leka" lite blinda. Jag hade en ögonbindel på mig, så ledde sarah runt mig i skolan, jag fick testa att känna, lukta och smaka på saker...Jag fattade inte att det kunde vara så svårt att smaka och veta vad de var. jag kände så väl igen lukten men kunde inte komma på, sen smakade jag och det gick bara inte att komma på. Det var ganksa läskigt också att smaka på nåt som man inte har en aning om vad det är. Men skojigt också!

Sen var jag hemma i drygt en timme sen iväg till baletten. Dte var skoj, inte långt kvar nu till FÖRESTÄLLNING!! Kom gärna å kolla ;)

Sen kom jag hem vid 21, äta och PLUGGA. Har redovisning och imorgon är enda lektionstiden vi får...Stress. Ska bara vara i skolan första lektionen imorgon, ska nämligen åka hem till Kristinehamn för att gå till tandläkaren! Jag hatar att gå till tandläkaren...Hoppas inte jag har hål. *snyft

Regn Regn Regn

Publicerad 2010-04-20 16:46:21 i Allmänt

Skulle cykla hem från skolan så måste det förstås regna...Inte kul!
Det är mysigt om man kan vara inne när det regnar och mysa under en film med en bra film att se på men inte när jag måste ut i regnet om 1 timme, måste till baletten. Ska börja 50min tidigare idag, vet inte riktigt varför med jag gör som fröken säger^^

Har ringt hyresvärden nu igen. Fått nåt svar? NEEEEEJJJJ!!!!!!!

Måndag

Publicerad 2010-04-19 18:15:19 i Allmänt


Det har gått en dag och jag saknar redan Emil...Hur ska det gå när han ska resa bort i några månader...OJ!

Idag var vi på en föreläsning på USÖ (universitetsjukusetÖrebro) Det var en kille som pratade om sitt liv. Han heter Jonas Helgesson. Han berättade hur det var att vara CP-skadad. Det var både jätteroligt och sorgligt när han berättade om olika händelser. Han sa så bra saker som jag inte hade tänkt på förut.

Sen var dagen i skolan ganska så...tist! Fick inte tag på hyresvärden i dag heller. %@*§!!
Borde verkligen träna men jag varken orkar eller har tid, har redovisning i morgon om blodgivare och blodcentraler...Så har jag redovisning på torsdag och fredag, stress stress! Sen kanske det är farligt att vara ute och springa när askmolnet fortfarande finns i luften...Eller?

Wipeout

Publicerad 2010-04-18 20:14:24 i Allmänt


Var ju nästan lite tvungen att kolla på Wipeout. Sandra Reiche var med.  så stolt man är att komma från kristinehamn...:)

Ensam

Publicerad 2010-04-18 19:15:04 i Allmänt

Nu har jag följt Emil till tåget för att vinka hej då!

Så kom jag precis hem...blir så tomt när jag har haft någon hos mig hela helgen*snyft*

Får trösta mig med lite Vampire Diaries          och kanske lite hemmagjort glass^^

shopping

Publicerad 2010-04-17 22:07:39 i Allmänt

Idag blev det en härlig stor frukost med massa olika saker. Sen tog Emil och jag bussen ut till Marieberg, lagom mycket folk så det var skönt. Emil köpte en skorta och ett par Lacoste skor, jättesnygga. Jag köpte en tjöja och en skärbräda...Det var allt. Tänkte köpa en jeansjacka men var inte helt säkert, ska nog åka till stan på måndag och köpa den ändå:) Älsklingen och ja åt på chili wok, såå gott! Bilder får komma senare
Sen tog vi bussen hem igen.

Hemma så fixade vi lite mys med ljus och relaxmusik och massageolja. Härligt med massage.
Nu ska vi värma våra pizzor från igår, blev lite lata och orkade inte laga mat.

Hoppas på att vi hittar nån bra film att se också!

Fika

Publicerad 2010-04-16 23:37:14 i Allmänt

Idag slutade jag klockan 11 idag, härligt. Jag cyklade hem till Camilla, hon hade köpt med sig mat från La Baguette, kyckling sallad^^ Vi satt på hennes balkong i spolen. Helt underbart! Sen möte jag min älskling på tågstationen. HMMMMMM!! Det var ca 2 veckor sedan vi såga. Vi letade upp ett fik, det blev Espresso House. Jag åt en choklad muffins och drack en kaffe latte, Emil åt en blåbärspaj och drack en varm choklad. Det var smarrigt! Första fiket utomhus :)
Klockan 19 var jag tvungen att gå på tyst teater...En teater på teckenspråk. Den var bra men alldeles för lång, 2,5timmar. Kom hem strax efter 22.30 då blev det hemmagjord pizza, mm! Så nu ska vi sova. Natti natti!

Film time

Publicerad 2010-04-15 18:11:51 i Allmänt

Idag var det en seeg dag i skolan. Hade tänkt att gå och träna när jag kom hem men...jag orkade inte, det fick bli en disney film istället^^
Såg nyss på Förkväll, dom visade upp lite ovanliga katter. En heter MAIN COON. Det är en jättestor katt som kan bli en meter lång och väga upp till 13 kilo. Skulle vara mysigt att ha en sån tisse i sängen. Dom ser nästan ut som lo djur. Mys! På programet sa en tjej att om man har en katt som är lite orolig kan man köpa en sak som man stoppar in i eluttaget så avger den fermoner som gör katten lugn. En kompis hade en liknande till sin hund och hunden blev nästan lite drågad så en sån skulle jag inte våga köpa...
Nu är det inte lång tid kvar tills Emil kommer!!! Ska bli härligt*

Krya på dig!

Publicerad 2010-04-14 22:08:40 i Allmänt

Denna bild är till min söta Ann-Louise som ligger hemma och är sjuk...Krya på dig vännen!

Onsdag

Publicerad 2010-04-14 17:11:17 i Allmänt

Var på studiebesök i dag på Närketolkarna, det var jätteintressant och lärorikt, där skulle jag vilja söka jobb! Sen cyklade jag hem å satte mig i solen för att börja läsa en bok som jag lånat från Mikaela. "om jag kunde drömma" Ska tydligen vara väldigt bra...Få se, har bara läst några sidor än så länge. Visade min lägenhet idag för en tjej...Hon tyckte den var mysig och fin. Nu måste jag bara hitta en själv, men jag tycker om den här lägenheten hmmm, tycker bara att den är lite för liten. Ja ja, vilka problem jag har.

Tisdag

Publicerad 2010-04-13 22:56:40 i Allmänt

Idag var en bra dag i skolan, gjorde en rolig dövblind övning med Linda.
Ringde och frågade hyresvärden varför dom nuvarande hyresgästerna inte hade ringt mig och han tyckte att det var konstigt...Jag har ringt och tjatat om den här lägenheten i 1,5 månader...Snart ger jag upp.

Imorgon kommer Jenny från skolan till mig för att kolla på min lägenhet, hoppas hon tycker om den och vill flytta in om jag ska flytta^^
Ska hem efter studiebesöket på Närketolkarna för att städa och plocka undan lite, göra det så hemtrevligt som möjligt.

Hade balett idag som vanligt på tisdagar...Gick väl sådär, hon tror att alla är lika viga som henne så nu ska vi göra 2 helt galna saker...Har 3 veckor på mig, måste ligga i hårdträning nu.

Nu är det "bara" 2,5 dagar kvar till Emil kommer!!!!!! *sakna*

Trött!

Publicerad 2010-04-13 07:51:13 i Allmänt

Jag blir arg när mitt internet inte fungerar vilket det nu inte gjorde på hela eftermiddagen igår...Var i alla fall ute på en härlig promenad i skogen med clara. Ska snart iväg til skolan. Börjar med svenska...usch! Ha en bra dag!

Vårstädning

Publicerad 2010-04-11 18:27:33 i Allmänt

Nu har jag tvättat mina fönster och bytt till lila gardiner ^^ Ska dammsuga också, mindre skojsigt men ett måste. Lyssnar på "Melissa Horn" , jag älskar hennes låtar. Saknar min älskling borta i Linköping!! Önskar att du var här! Bara 5 dagar kvar. Suck!

Vår

Publicerad 2010-04-11 16:18:36 i Allmänt

 Var på promenad hem från Mikaela å Erika i det fina vårvädret när jag fick syn på några tussilago. Så härligt med vår!

Energi kick

Publicerad 2010-04-10 14:45:45 i Allmänt

Fick en mixerstav av min mamma i present. Gjorde en god smoothie med Banan, ananas och mango.
Ska nog ta mig en promenad i det gråa vädret...
                                                                             

Blogg?

Publicerad 2010-04-10 13:35:03 i Allmänt

Jaha då har jag skaffat mig en blogg...Vi får väl se hur det går med det            

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela