toklin

Snart resa

Publicerad 2011-06-18 00:23:55 i Allmänt

Nu sitter jag hemma hos Stina, tittar på när hon packar ner det sista. Om 1,5 timme ska vi gå till bussen. Clara och Sarah var här förut, vi åt pizza och spelade geni, kunde ju ha gått bättre för mig...
Suck, sitter här och funderar över min packning...Kanske skulle ha tagit ett annat linne, en tröja till...Ja ja det som är glömt är glömt. Så länge jag har pass, biljetter och pengar så är allt bra!
Undrar om man ska försöka sova lite, fast jag kommer säkert bara ligga och kolla på klockan, vill verkligen inte försova mig.
Ska försöka komma till en dator och blogga så mycket jag kan under resan^^

Skolavslutning

Publicerad 2011-06-17 17:35:14 i Allmänt

Så var vi här igen, skolavslutning...Emil gjorde mig påmind om att det var 4 år sen jag tog studenten. Tiden går nästan läskigt fort.



Några av mina härliga vänner från klassen^^


Det var vårat jobb att tolka skolavslutningen i kyrkan. Jag tolkade rektorns tal, är nöjd och lite stolt att jag gjorde det! Imponerad över dom som dövblindtolkade, mycker jobb och snabba byten. Verkade som att alla älskade vårat spex^^ Det blev lyckat. Kunde inte titta på camilla och Malin som satt på tredje raden när vi gjorde våran hej då sång, det kom några tårar.
Tänkt att dom är tolkar nu, nästa år är det min tur!


Tycker väldigt mycket om er, som jag sa "Ni är nr 1 för mig" Lycka till!


Nu har jag rensat kylskåpet, betalat räkningar...Nästan packat ner allt. Tänkte gå till ICA och köpt lite resgodis men självklart öppnade himlen sig...Får ta det sen. Tror inte jag ska fixa nåt mer innan avresa. Pirr pirr i magen!

Tack!

Publicerad 2011-06-14 22:40:29 i Allmänt

Tack för alla fina kramar, ord och stöd
Jag ska resa mig igen, även om det är tungt så ska jag resa mig
Visa jag kan jag klarar!
 

?!

Publicerad 2011-06-13 17:07:20 i Allmänt

Det här med självinsikt var tydligen inte min starka sida...
Försökte reda ut ett och annat idag, vet inte om det blev bättre eller sämre av det.
Hej och tack, jag tror min utbildning sprack!


...

Publicerad 2011-06-12 22:53:25 i Allmänt

Bloggen har blivit lite sidosatt, tappat lusten att skriva ljust nu men det kommer säkert tillbaka. Kanske tappat lusten för det mesta.

Men jag vet en sak som är bra! i morgon är det en ny vecka, sista måndagen innan lovet. Första dagen på veckan i Örebo, sista dagen på den här veckan kommer jag vara i New York. Kan nästan inte fatta det^^ Måste börja packa snart..............

Blixtar och dunder

Publicerad 2011-06-07 21:20:57 i Allmänt

Tog bilen från Kristinehamn till Örebro i morse, så härligt att köra själv, skruva upp radion och sjunga med! Andra bilister måste undra vad jag pysslar med^^ Skola efter många dagar ledigt, segt att gå upp 3 timmar tidigare än vad jag vad van vid...

Försökte få någon ordning på spexet i skolan idag, går lite segt med klippningen, känner mig stressad...Hoppas bara att vi kan visa filmen på skolavslutningen, blir tråkigt annars!

Clara kom förbi efter skolan, vi åt glass med bär och bulle med tee^^ Smarrigt! Måste få mysa till  det ibland. Var så längesen det var bara hon och jag som hittade på nåt.



Spela minigolf i detta väder!? Tss, skulle inte tro det!
Skulle ha följt med henne hem...Läskigt att vara ensam när det blixtrar och dundrar som det gör...snyft!


Tänkt om man kunde bli lite räddad nu!

Sola i trädgården

Publicerad 2011-06-03 12:20:57 i Allmänt

När Emil och jag öppnade dörren i morse så låg det en död fågel på trappan...Den måste ha flygit in i dörren och brytit nacken...Stackars liten!

Vi bakade smarriga scones till frukost som vi åt ute på altanen. Mys mys!


Nu ligger vi på en filt i trädgården och har det gött! Nu är det verkligen sommar!

Hemma på ledighet

Publicerad 2011-06-03 00:06:26 i Allmänt

Åkte hem till Kristinehamn igår. Har långledigt så det är skönt. Mamma och Stefan tog husbilen och lämnade stan, det samma med pappa som åkte ner till sommarstugan så Emil och hans passa får stå ut med mig i några dagar^^
Har hoppats på fint väder hela ledigheten men imorse var det grått och blåsigt...Tråk! Blev finare på kvällen men då var det för sent att ligga på en filt i gräset. Hoppas på solsken imorgon.
Idag har Emil och jag tvättat deras båt, imorgon blir det vaxning. Måste jobba lite så att jag får åka med i sommar^^
Vi sprang en runda på 6km, gick otroligt segt, var längesen jag sprang sist. Men härligt var det!
Nu är klockan massa så det blir sängen.
Hoppas ni får fina lediga dagar!

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela