toklin

BIO

Publicerad 2010-08-27 21:32:24 i Allmänt

Idag klockan 17 möttes jag och Emil, Clara, Josefin och stina utanför bion, vi hämtade ut våra biljetter till premiären av Toy Story 3. När vi hämtat biljetterna gick vi vidare till Paco´s för att äta mat. Jag beställde en nacho tallrik, som nästan alla andra gjorde också^^Maten var himla god!

Sen gick vi tillbaka till bion, köpte massa pop corn, lite dumt med tanke på att jag var fetmätt men det gick ner ändå. Vi såg filmen i 3D, så där satt vi 5 supersnygga med brillorna...

Filmen var bra, mycketrolig och lite ledsam. Väldigt härlig film med mycket vänskap!


Nu ska jag packa min väska inför trippen till Göteborg och bröllopet.

Tack tjejer för att ni hjälpte mig att välja klänning^^

Chesecake

Publicerad 2010-08-25 19:24:23 i Allmänt

Så var tredje skol dagen över. Skönt att komma igång att använda teckenspråket igen, även om jag har tecknat under sommaren så har det inte varit ett riktigt språk.

Stina följde med mig hem efter skolan, vi åt chesecake och pratade med strunt^^

Nu måste jag koka lite ris till chili con carnen. MM mat!

Snart kommer min älskling hit, eller ja på fredag men det närmar sig!









Att vaxa bikinilinjen gör ont...har jag hört.

Första skoldagen

Publicerad 2010-08-23 22:02:42 i Allmänt

Så var sommarlovet över och skolan har börjat. Kändes konstigt i morse, var nästan på väg att cykla till jobbet istället.

Många nya ansikten. Nu har jag på mitt näst sista år, vi är 8st i klassen, skönt att inte vara så många.
Vi fick ett nytt klassrum, typ det tråkigaste på skolan men vi får "pynta" det lite^^ Vi gick igenom lite vad vi ska göra framöver och det är mycket som kommer att bli annorlunda men spännande!

Jag har fått några konstiga sms av någon som jag inte har en aning om vem det är...Börjar bli lite obehagligt nu. Så var det någon som ringde mig mitt i natten från skyddat nummer men när jag svarade var det ingen där. Hoppas att personen slutar!!

Pannkaka

Publicerad 2010-08-23 21:15:58 i Allmänt

Har varit ute och sprungit, förbättrade in tid med 30 sekunder^^

Nu ska jag äta blåbärspannkakor och kolla på fångarna på fortet. Det får mig att tänka tillbaka när jag var liten och familjen hade fredagsmys med något gott att äta och så kollade vi på fångarna på fortet, det var härligt det!

Sista jobbpasset

Publicerad 2010-08-22 20:38:13 i Allmänt

Så var sista passet avklarat, kände att jag hade lite kort stubin imorse men det gick över sen. Lagat mat och pusslat, dagen gick fort.

När jag skulle då hem så ÖSregnade det, blöt!

Tog en lite powernap under en filt när jag kom hem.

Nu tvättar jag, vore bra om jag har några rena kläder nu när skolan börjar imorgon, är lite nervös. Spänande att se vilka som kommer tillbak, vilka som är nya och hur mycket skillnad det kommer bli nu, det kanske kommer bli mycket svårare...Får se om jag kan sova ikväll^^

Trött

Publicerad 2010-08-21 13:19:30 i Allmänt

Kom hem inte allt för sent igår men kunde ändå inte somna efter 2 på natten...Tror jag låg och tänkte på en massa saker.

Fick ett sms av min pappa imorse som är på Kreta. "Hej! Här är det 33 grader varmt, nu ska vi gå till havet och bada."  Så kollar jag ut, grå himel och regn...Känns toppen. Älskar Sverige väder. vill också resa till solen och värmen!

Nu håller jag på att laga mat, chili con carne. Måste fylla frysen med några matlådor inför skolstarten.

Ska åka och jobba om 30 min, kanske kan vara bra att slänga av mig myskläderna och fixa till mig lite^^
SAKNAR!

...

Publicerad 2010-08-20 22:01:10 i Allmänt

Hemma hos Stina och umgås med henne och Clara, dricker lite vin och snackar skit. Så spelar vi familje geni, vilket jag håller på att förlora i...

Världens bästa älskade mamma och Stefan kom förbi förut med mammas cykel!^^ Så nu slipper jag gå överallt. Tack!!













Man tror att man känner nån...Surt!!!

Inte min dag

Publicerad 2010-08-20 15:53:36 i Allmänt

Sov jättedåligt i natt igen, vaknade varannan timme och kollade på klockan, var rädd att försova mig. Så vaknade jah igen klockan 07.50...Skulle ha börjat jobba klockan 7. Panik! Min mobil hade lagt av under natten så alarmet ringde aldrig, så typiskt, jobbet hade också försökt att nå mig tre gånger. Jag hoppade upp ur sängen, skickade iväg ett sms, "kommer om 30min" Snabb dusch på 1 min, på med kläder. Skulle rycka åt mig en påse som låg på bänken, då åkte en kryddburk med malen vittpeppar ner på golvet, burken gick sönder, glas och vittpeppar på hela köksgolvet men det han jag inte torka upp, vick vara kvar tills jag kom hem.

Fick halvspringa till jobbet samtidigt som jag åt en banan...Hela dagen blir förstörd när jag försover mig...

Nu är det ganska fint väder ute, kanske ska sätta mig och läsa lite bok^^
Senare ska jag träffa Clara och Stina, det var ett tag sen nu. Ska bli mys!

SÅ JÄKLA ONÖDOGT

Publicerad 2010-08-19 22:26:55 i Allmänt

Jag skulle gå och hämta min cykel idag på eftermiddagen som stod vid södra stationen men när jag kommer dit så sitter bara vajerlåset kvar...J*vla tattare! Varför just jag eller nej varför över huvudtaget. Har inte din mamma eller pappa lärt dig vad som är rätt och fel- ditt och mitt. Kanske det är dags för det NU!

Jag ville bara skrika när jag såg att den var borta. Hade jag sett när det hände så...MMMM det kokar i mig!!
Det var inget fel på den men den är inte värt nåt om dom tänkte sälja den. BUhu! Orkar inte gå överallt nu. Speciellt inte hem från jobbet imörkret klockan 22. Jaja, har i alla fall lärt mig att där ska jag inte ställa cykeln över natten!

Dator

Publicerad 2010-08-19 12:46:42 i Allmänt

Igår åkte jag hem till kristinehamn. Träffade farmor och Rickard på luchen, åt mat och fikade med dom, kul!

Igår kväll hämtade mamma och Stefan mig så åkte vi ut till skärgår´n. Maria, Linus och Melker var där, Melker är 6 veckor nu. Så himla söt!! Vill också ha en bebis. Jag matade honom och bar runt på honom tills han somnade^^
Så kom Stefans syster med sina 2 barn. Vi åt grillat och klyftpotatis, jättegott!! En supertrevlig kväll.

Hämtade min nya dator hon Emils pappa igår också, hi! Den är så fin. Men jag vågar inte riktigt använda den...Vill inte ha sönder nåt. Den är ganska olik min gamla.

Sov på mammas soffa inatt, kunde inte sova. Vaknade varannan timme, vet inte om det var för att det var obekvämt eller om det berodde på att Emil inte hörde av sig i går...Har fortfarande inte hört nåt. SUCK! Blir lite orolig. men om jag inte har hört nåt så kanske allt är bra, får hoppas det i alla fall...

Måste gå och hämta min cykel på stationen, åkte med Maria och Linus till Örebro. Ska börja jobba 15.30 så jag måste snart gå. Men det regnar.

Tisdag

Publicerad 2010-08-17 23:21:17 i Allmänt

På förmiddagen blev det inte mycket gjort, som vanligt...Kollade lite film.
Jobbade idag igen. Hände inte så mycket.

Idag klockan 17 gick Emil på flyget till Mallorca med 3killkompisar, alla singlar. Jag vet att han inte gör något hyss men det känns ändå inte så bra. Kan ju inte hjälpa till om något skulle hända, kan inte smörja med aftersun när och inte om, han bränner sig...Jaja, får väl försöka vara vuxen, det är ju bara en vecka. Bra träning sen när han ska vara bortrest i 12 veckor...

Imorgon ska jag åka hem till mamma. Vid 12 ska jag till farmor, hon ville bjuda på lucnh. Ska bli gott och trevligt. Sen ska jag städa bort mina sista saker ur lägenheten och förrådet. Mamma ska snart flytta. På kvällen ska jag ut till mamma och Stefan i skärgår´n för att grilla och ha det mysigt. Maria, Linus och Melker är där också^^

Tog lite fel på måndag förut när jag ringde och sa grattis...men det visade sig passa ganska bra ändå^^Var han söt??

Inte kul

Publicerad 2010-08-16 22:43:29 i Allmänt

Imorse ringde klockan 06.20. Dags för Emil att åka hem...Snyft* Strax efter 7 åkte han. Då kröp jag ner under täcket igen för att sova vidare. Kan inte skriva så mycket, för det har verkligen inte hänt mycket idag.

Jobba imorgon igen.

 
Från Paris

Söndag

Publicerad 2010-08-15 22:38:13 i Allmänt

Jaha så var det söndag igen. Emil kom i fredags^^ Så härligt!
Vi åkte ut till Maxi och handlade mat för helgen. Lagade god mat och kollade på film, drack lite vin och hade det mysigt.
Igår gjorde vi inte så mycket på dagen men sen kom vi på att vi ville åka ut till Marieberg och IKEA. Köpte lite ljus på IKEA, kan vara bra att köpa på sig lite inför den mörka hösten som närmar sig...Sen åkte vi vidare till Marieberg. Kollade runt lite. Vi var inne på SIBA. Vill köpa en ny dator, hittade en jättefin som tydligen var bra också. Ska leta vart bästa priset är men jag kan nog säga att jag har införskaffat mig en ny dator. Min gamla kommer lägga av när som helst. Skulle ha köpt en klänning också men affärerna han stänga...Och den finns inte i stan så tyvärr.
Idag har vi tagit det lugnt, kollar lite tv. Åkte till Gustavsvik och simmade en km, det var behövligt. Det var jättelängesen jag var och simmade. Ikväll har vi ätit lax, potatis och supergod sås. Nu äter vi lite godis och kollar på Hulken filmen, den är ganska bra.
Blev överlycklig förut, Emil sa att han tänker stanna här till i morgon bitti så jag får en kväll/natt till ^^

13/8

Publicerad 2010-08-13 11:43:36 i Allmänt

Läste nyss att det är fredag den 13 idag...Hoppas inte att det hämder nåt hemst idag. Med min vanlig otur...

Nu lyssnar jag på Disney låtar och städar, får finbesök idag^^

När jag har städat färdigt ska jag cykla till Mikaela.

Härligt!

Publicerad 2010-08-12 20:59:00 i Allmänt

Kollar på sommar på Ernst, han är så härlig. Han bakade en massa goda saker och ordande ett kafferep. Ah! Allt är så underbart och härligt med Ernst! Han skulle gärna få baka åt mig^^

Nu ska jag äta mina varma mackor och ta ett glas vin. Kanske ta en chokladbit eller två till efterrätt.

Snart helg!

Publicerad 2010-08-12 19:41:42 i Allmänt

När klockan ringde imorse ville jag bara slänga ut den, så trött.
Gick bra på jobbet, gick ganska snabbt. Körde jobbets bil, bra så jag inte glömer bort hur man gör^^

Ska försöka komma på vad jag ska laga till kvällsmat, orkar inte riktigt åka och handla. Varma mackor är gott, med lite sallad. Fast filen är slut...Kanske vill ha lite godis också, är ju faktiskt ledig imorgon!

Så kommer Emil i morgon, en månad gick ganska snabbt ändå.

Undrar om vin passar till varma mackor?

Fiskpinnar

Publicerad 2010-08-11 22:09:27 i Allmänt

Idag har dagen gått snabbt! Började jobba 8 slutade 5. När jag åkte till jobbet var det inte ett moln på himlen. Men sen vi 15 tiden kom det fler och fler mörka moln. Självklart när jag skulle cykla hem började det regna...

Hade ingen ork att göra något idag. Kollade lite på tv men sen började det åska så jag var tvungen att stänga av den. Drog ett drag med dammtrasan mer blev det inte. Kom på att det var roligare att sätta in foton i mitt och Emils album^^ Kom inte på nåt bra att laga till mat heller så det fick bli fiskpinnar och mos, ganska gott. Hade ju planerat att åka hem imorgon men nu blir det NOG inte så. Emil kommer hit på fredag istället. Äntligen får jag pussa på min goding igen!

Nu är klockan mycket, ska upp 06 imorgon så nu ska jag sova.

Längtar tillbaka!

Tisdag

Publicerad 2010-08-10 22:13:05 i Allmänt

Imorse var det segt att kliva upp, klockan ringde 06.00. Det har den nog inte gjort på hela sommaren. Men upp och jobba måste jag. Var lite kaos på jobbet, hade blivit lite missförståd så blev nästan helt ensam på boendet men som tur var löste det sig.
Satt ute i solen i en timme, härligt!

Lämnade tillbaka kläning som jag köpte på marieberg, den var tyvärr lite för liten. Skulle byta till en stl större men dom hade inte dom kläningarna i stan, synd! Ja ja!

Käkade lite mellis sen drog jag på mig springkläderna och snörade på mig orienterings skorna. Måste försöka mjuka upp dom lite, vill inte få samma hemska skavsår igen. Jag cyklade ut till språren och sprang 2,4 km, mer vågade jag inte. Inte så kul om jag hade kommit hälften av 5km så skulle jag få skavsår. Det gick bra med skorna men med konditionen vet jag inte...Ska springa nästa vecka igen för att se om det funkar.

Lagade så himla god pastasås förut med lax, spenat och lite ost och matgrädde. MMMM!

Paris resan

Publicerad 2010-08-08 20:19:02 i Allmänt

Tänkte att det kanske var dags att visa lite bilder från resan till Paris^^


Triumfbågen!

Känndes helt overkligt, att jag och Emil verkligen åkte till Paris, det var så himla fint! Självklart så stod vi i kö för att gå alla 1000 (kändes det som) trappsteg för att komma upp och kolla ut över Paris och affärsgatan champs elysées.


Maten var helt inderbar men tyvärr väldigt dyr, här dricker Emil en kaffe efter maten som kostade ca 25kr...Men alla pastarätter var nam nam!!

Känns denna igen? Vi besökte Louvren. Vi gjorde nog nästan allt som man ska när man är å turistar i Paris^^
Vädret var toppen varje dag. Detb var väldigt synd att varken jag eller Emil kunde franska, det enda vi kunde säga var Hej, hejdå och tack! Säkert 80%av alla fransmän var ussla på engelska eller så ville dom inte ens försöka hjälpa oss...


Jag och min älskling hade det verkligen såå romantiskt och mysigt, längtar tillbaka! Vill resa med dig igen!


Självklart så åkte vi till Eiffeltornet, det viktigaste av allt. Jag fick gåshud när vi var så här nära. Jag har alltid velat åka hit! Det var nästan läskigt. Vi gick GICK! upp till andra våningen, gissa om det var svettigt^^

Fast det här var nog minst lika viktigt. DISNEY LAND! Jag började nästan gråta när jag kom in i parken. Jag blev som ett barn. Ah! Så fint, jag gick omkring där i parken å sa massa repliker från några filmer men det vartyvärr ingen som fattade vad jag menade. Fick berätta lite om varje för Emil. Tio i topp bästa dagen i mitt liv! Hi hi!!!!

Vi besökte också kyrkan sacre coeur, jättefin men nja vet inte riktigt om det var värt den långa tunnelbane resa dit. Tunnelbana föresten, först trodde vi att vi skulle tappa bort oss och åka vilse men det var hur lätt som helst. det gick en var tredje minut. Det var lättare att hitta under marken än det var över. Så Var vi till Notre Dame, var inte som jag hade föreställt mig, hade väl en viss film i huvudet...

Resan var helt underbar! jag är överlycklig att vi verkligen bara bokade resan och åkte! Allt var så mysigt och bra. Hit måste jag resa igen. Tack min älskling för den bästa fredag-onsdag jag haft på jättelänge! LOVE!

Grå

Publicerad 2010-08-08 17:33:37 i Allmänt

Hela den här dagen har känns grå. Vädret är grått och tråkigt, regn. Dagen på jobbet har varit lite segt, en tråksöndag. Känner mig lite negativ. Det vsom var härligt var att dagen gick snabbt. Nuharjag bara 10 jobb pass kvar. weee! Sen börjar skolan...

Nu ska trasan och moppen fram, måste städa lite. Sen ska jag göra kycklingpaj!

Lördags godis

Publicerad 2010-08-07 22:25:18 i Allmänt

Idag cyklade jag förbi affären innan jag skulle börja jobba, var tvungen att köpa lite godis å ha äta på^^
Kvällen gick snabbt på jobbet även idag, gjorde en hallon/blåbärs paj. Den var omtyckt av alla tror jag.


"Har tänkt men aldrig fått tala. Så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls.
Jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans"

Melissa Horn

Fick sms från Erica som var på Melissa Horn live. Erica ringde upp så jag fick höra henne sjunga en låt. Hon är så underbart bra. Älskar hennes låtar. Känns som hon har rätt i mycket, känns i bland som hon sjunger det jag tänker och känner.......Åh!

Ska upp och jobba imorgon, börjar 8 så jag måste ställa alarmet på...7. Suck! Måste sova nu om jag inte ska vara helt död imorgon.

Saknar...

Publicerad 2010-08-06 23:32:07 i Allmänt

Satt ute i solen förut idag, så härligt. Gick in för att fixa med lunchen och maten som jag skulle ha med till jobbet. Så kollar jag på klockan- 14.09...Sen kom jag på att det var fredag idag, då börjar man inte jobba 15.30 utan 14.00......Jag fick en aning panik, ringe till jobbet och sa att jag kommer på stört. Slängde ner en matlåda i väskan å hoppade upp på cykeln. 14.25 var jag på jobbet...Oj oj oj!  Men nu vet jag att jag ska börja 14 imorgon också^^

Nu sitter jag i sängen under en filt och kollar på filmen "Dagis papporna" Hi hi! Rolig film! Fast nu är den slut, undrar om jag ska poppa en påse pop corn å titta på en till film.. JAA!

Jag saknar min goding! Får inte träffa honom förens på torsdag. SAKNAR!

fredag

Publicerad 2010-08-06 12:27:16 i Allmänt

Äntligen tittar solen fram...Hoppas det håller i sig.

Igår cyklade jag till Stina, försökte hjälpa till att välja tapeter men det var svårt, fanns många fina att välja på. Vi lade pärmen åt sidan för att åka kolla in Stinas nya lägenhet. Den var fin, mysig med den lite äldre köket. Jag vill också hitta en ny lägehet. I alla fall, sen åka vi ut till Marieberg för att kolla i lite affärer, vi var båda ganska bestämda att vi inte skulle köpa någonting...ja, det gick ju sådär. Jag köpte en väska, klänning och en film. Stina köpte en väska, ett linne och ett skärp. Fin fint!


Hoppas jag^^

Sen cyklade vi till stan där vi satte oss på O´learys för attta ett varsit glas. Sen cyklade Dennis förbi, gjorde oss sällskap, så skojsigt^^

Nu ska jag sätta mig ute i trädgården och läsa bok, förhoppnigsvis få lite finv färg!

Jobbat

Publicerad 2010-08-04 22:39:06 i Allmänt

Idag på jobbet har det varit...jobbigt. Full rulle. Jag känner att jag har vuxet som person genom att jobba där jag jobbar, är lite mer starkare nu. Såfick vi smörgåstårta, tyvärr så är det inte min favorit men jag smakade i alla fall^^

Imorgon är det min lediga dag, ska bli skönt men det kommer kännas konstigt att inte gå till jobbet 15.30. Ska tvätta lite, försöka ge mig ut på en spring tur och träffa Stina!

Natti natti*

Rörigt värre

Publicerad 2010-08-04 14:18:44 i Allmänt

Oj oj oj! Vad ska jag ta mig till. Önskar att det kunde finnas någon som sa vad jag borde välja, vad som är bäst för mig. Till och med visa hur mitt val påverkar min framtid^^ Fast då kanske det inte skulle finnas så mycket spänning kvar... Fast nu skulle jag ända vilja att någon valde åt mig. Mamma har hjälp mig ganska mycket idag. Stanna kvar på tolkutbildnungen eller inte. Hon tyckte kanske inte att Linköping var den bästa planen...Mamma vet bäst! hi hi!

Borde nog ringa eller maila Linköpings universitet och ta bort min plats...Så behöver jag inte fundera mer. Jag kommer säkert ångra mig hur jag än gör. Andas in...och andas ut. Bara för att jag väljer idag betyder det inte att jag gör ett val för livet. Försöker få mig själv att må lite bättre^^

Tänka mer på det en annan dag. Nu ska jag äta lasagne. MM!

Måndag

Publicerad 2010-08-03 00:01:36 i Allmänt

Lite segt när jag inte börjar jobba fören 15.30. Blir inte mycket med förmiddagen. jag började rensa ut ur min garderob och byrå. Fanns ganska mycket som jag inte behöver ha kvar, lite svårt att slänga kläder men om jag inte har använt ett plagg på nästan ett år så tror jag inte att jag kommer sakna det så mycket.

Gick bra på jobbet, fanns saker att göra så tiden gick ganska snabbt. Svårt att varva ner jag kommer hem bara, kolade lite tv, åt nattmackaoch disade...


Nu har jag bestämt mig, ska satsa 100%...Ett tag i alla fall.

...

Publicerad 2010-08-01 21:00:29 i Allmänt

Idag har jag spenderat största dele i sängen. Ganska sliten idag. Tänkte ta en promenad förut men så kom jag ihåg mina skavsår, kan nästan inte ha på mig skor. Hoppas dom försvinner snart.

Igår var det jätteskoj. Kul att träffa Anna, Camilla och Malin^^

Emil kom förbi en kort stund förut. Han hade varit i Tyskland med en kompissådom hade vägarna förbi. Kändes jobbigt att han var här i 15min för att åka sen. Saknar honom mer nu. Suck! Vi kommer ses igen om två veckor...Segt! men jobbar man så jobbar man.

Skulle laga stuvade makaroner nyss, mjölken var visst inte den färskaste...Ska cykla och handla lite nu.

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela