toklin

Överraskning

Publicerad 2011-01-30 20:49:55 i Allmänt

Pappa ringde för en stund sen och sa att han var på väg hem från Stockholm. Han och Sunsan hade varit hos Hanna. Han ville komma upp och säga hej. JAG BLEV SÅ GLAD! Nästan en tår i ögat. Han stannade bara en kortis, en smörgås och en kopp tee. Mysigt ändå^^  Tack pappa!

Gäsp

Publicerad 2011-01-30 18:13:23 i Allmänt

Har legat på soffan nästan hela dagen, har haft hemskt tråkigt...
Kom på att jag var tvungen att gå till affären och handla mat för nästa vecka. Hittade till Willys, tyckte inte att den affären var så bra. Mest rörigt, svårt att hitta. Fick med mig hälften hem av det jag skulle handla, antingen så hittade jag det inte eller så var det slut...Ja ja, kanske var lite tur också, blev tungt. En del hatar att laga mat till sig själva, jag hatar att handla ensam. Svårt att veta vad man ska köpa, tungt att bära hem allt själv så ser man alla par som diskuterar vad de ska laga för romantiskt till middag. BLÄ! Ska nog ge den Willys affären en chans till.


Nu har jag tagit fram snug ruggen och datorn, ska skriva färdigt psykologi arbetet, kommer verkligen inte bli många sidor. Får ta det lilla jag har.

Party

Publicerad 2011-01-30 11:07:34 i Allmänt

Stina, Kristin och Sofie kom hit igår. Skoj att träffa Kristin, det händer tyvärr inte så ofta. Sen tog jag med kalaset hem till Camilla, Malin och Johanna var där också. Vi sjöng karaoke. De två gångerna jag sjöng lät det  inte bra, kanske därför jag har lite ont i halsen idag^^ Glömde kameran hemma hos Camilla, så bilder få komma senare.

Alla vi 7 tog en taxi in till stan och strömpis. Skakade rumpa och hade det jätteskoj! Innan hemgång gick jag och Stina till Corner och delade på en pizza.


Tack alla goa vänner för en super kväll!!

Fixat

Publicerad 2011-01-29 19:01:41 i Allmänt

Så var problemet fixat, jag tar hit två förfester och gör det till en^^ Lite trångt men väldigt mysigt!
Bäst att dra en sväng med dammsugaren så att det ser lite städat ut. Gillar sponata saker, brukar bli roligast så!

Lite stress men men. Dusch, smink, hår, välja kläder. Har inte så mycket att bjuda på men jag orkar inte gå till affären. har en halv chips påse och så kan vi poppa pop corn. Fest fest!!


Föresten, hittad denna roliga lapp.

kväll

Publicerad 2011-01-29 18:02:05 i Allmänt

Blev en långpromenad förut. Soligt men det blåste så det kändes som jag gick ett steg fram och två bak...

Tog en power nap i soffan medans jag väntade på att lasagnen skulle bli färdig. Ska starta spotify och dra igång lite party musik så jag blir lite taggad^^

Jag har fortafarnade inte bestämt några planer för kvällen, vet bara att Stina kommer hit, så får vi se sen vart vinden för oss^^


Visar kvällen outfit sen. Måste bara bestämma en!

Plugg

Publicerad 2011-01-29 12:35:45 i Allmänt

Vaknade ganska tidigt idag, slog på tv och kollade på disney dags^^

Har läst kapitlet i "båten i parken" Har tagit mig igenom några frågor men har massa kvar. Klurigt att skriva med sina egna ord när jag nästan inte fattar vad jag läser... Ska ta tag i psykologi arbetet också...Suck!

men först en promenad i det fina vädret, är till och med plussgrader


Är lite velig, kan inte bestämma vad jag vill göra ikväll. Vissa helger är det ingen som har tid att göra nåt men denna helg kunde nästan alla istället. Vad ska man göra??

Fredag

Publicerad 2011-01-28 23:03:29 i Allmänt

Hade dövblind tolkning med klassen idag. När jag vaknade imorse få fivve jag faktiskt bara hoppa över dagen men var ändå tvungen att ta mig till Vasa kafét. Var nervös och jag gillar inte att ha dövblind övningar så där jättemycket. Men sen visade det sig att jag hade hur kul som helst med med min brukare^^ Visst jag frös nästan fingrarna av mig men det kändes nästan som jag jobbaade på riktigt! Gick runt på hindersmässan och syntolkade och hade det trevligt. Är nog nästan född till detta.

Efter det åt jag lunch/fika med Stina sen gick jag hem en kortis. Mötte upp Stina på stan igen, tog en sväng sen hem till henna för att äta stark men god mat. Ett glas vin och så slingade hon håret på mig. Blev väldans bra måste jag säga! Min utväxt är som borta!!

Tog bussen hem. Nu vet jag i alla fall vart det irriterande musiken kommer ifrån. Våningen under, samma dunka dunka som tidigare. Kanske inte kan gå ner och klaga på en fredag kväll. Fast slutar dom inte efter 1 så går jag nog ner...Om jag vågar...Tar med mig en granne eller nåt^^

Emils pappa var ju här och hälsade på i lördags. Jag nämnde att jag måste köpa ett större minne till kamera, fast det får bli nästa problem. Vad ligger i min brevlåda idag om inte ett minnes kort^^ Världens snällaste! Tack så jättemycket!

Dagens

Publicerad 2011-01-27 22:26:07 i Allmänt

Dagens fråga Är sterilisering ärftligt??

Kvällsmat: Stuvade makaroner och köttbullar. Äter det 1-2 gånger i veckan, kommer nog aldrig att tröttna på det. Som mamma sa," ja du är ju uppvuxen på den maten" ^^

Lämade disken, orkade inte. Tar hand om det imorgon. Tränade idag efter skolan, har nog aldrig sett så många människor på gymmet samtidigt, inte för att jag är där så ofta men. Ett steg närmare mitt mål.

Imorgon dövblingtolkning på Hindersmässan, sen ÄNTLIGEN helg! Undrar vad jag ska hitta på för bus!!

...

Publicerad 2011-01-27 19:16:42 i Allmänt

Sitter här i bubblan med en massa svarta moln. Svårt att ta sig ut när ingen vill komma in. Trycker örat mot bubblans vägg, hör en massa ord. Vill säga att jag är inte sån, inte likadan. Ingen vill komma in, jag vill inte lämna ensam kvar. Sicka hål på bubblan, låta ensam se vad andra ser.

Tråkigt

Publicerad 2011-01-26 18:15:35 i Allmänt

Jag har så tråkigt! Kan inte bara sitta här hemma och tråka i soffan.







Men ursäkta mig då!





Tog en sväng förbi stan efter skolan. Hindersmässan har startat, en stor marknad som är en gång varje år här i Örebro,  ganska mycket folk på syan.
 Gick och köpte väskan på Gina som jag hade spanat in^^


Får lite vårskänsla av väskan.

Ska fixa det sista i mitt PM så ska jag skicka in det. Äntligen färdig med den ski...

Nu: Tacos!

Dagen

Publicerad 2011-01-25 20:06:39 i Allmänt

Dagens frisyr



Dagen har varit väldigt intensiv, suttit still och lyssnat hela dagen. Jätteintressant, fick i all fall mig att börja fundera. Måste jag glömma det mesta som jag lärt mig nu om hur jag ska bete mig som tolk...?!

Klockan är bara 8 och det börjar redan svida bakom ögonen, sängen ser väldigt lockande ut^^
SKa äta nåt, se lite tv, samtala med Emil på skype och sen sussa!

Dans

Publicerad 2011-01-24 19:28:48 i Allmänt

När klockan närmade sig 14 idag hade jag tappat lite fokus och min motivation sjunkit till nästan 0. kan ju inte alltid vara på topp.

Idag startade dansen efter ett långt jul uppehåll. Så härligt att få komma igång igen, ångrar lite att jag inte sökte vidare inom dans...Tyckte att jag satte stegen ganska bra, fram till när det var 15 min kvar på passet, då var det fullt i min hjärna och jag stod mest och såg ut som ett fån. Så är det ju den eviga frågan, vig int vig?, tyvärr hör jag till INTE delen. Kommer inte kunna gå normalt imorgon, har aj aj i låret...

Nu ska jag äta mat, duscha och sen blir det natti natti. Är Såå trött

...

Publicerad 2011-01-23 20:05:21 i Allmänt

Efter ha ätit ett antal rader på min chokladkaka så lade jag den bredvid datorn för att näst intill avsluta läx stunden så ...Skulle jag ta en sista bit men då hade chokladen smält av fläkten på datorn...

Hoppas alla haft en bra helg. Nu blir det solsidan och en smörgås!

Helgen

Publicerad 2011-01-23 18:00:54 i Allmänt

I fredags kom Emil med tåget^^ Han kom ganska sent så det vi gjorder inte så mycket. Mysigt att han kom.

På lördag blev det mys frukost sen gjorde vi oss redo för stan.




Emil hittade några snygga saker på MQ. Även jag hittade en kofta. Härligt med 30-70& rea^^
Fikade gjorde vi också. Strosade runt på stan en stund, fanns masssa fina saker som jag vill ha men kanske egentligen inte behöver så jag fick helt enkelt låta bli.

Hemma igen lagade vi mat, sen kom Emils pappa. Jag hade bokat tre bio biljetter till The Tourist
Den var helt ok men när det hade gått en mer än en timme och det bara var 40 min kvar så tyckte jag inte att det hade hänt så mycket. Ganska spännande och Johnny Depp och Angelina Jolie är alltid bra. Bra film med en tvist på slutet^^ Det är det alltid roligt att gå på bio.
Efter filmen blev det mat på Kolgrillsbaren. NAM NAM!

Alla tre vaknade ganska tidit, mys frukost idag också. Sen åkte vi ut till Marieberg. Vi delade lite på oss, jag ville inte gå i alla elektronikaffärer. Åh, fanns massa fint på Marieberg också...Köpte en klänning på Gina, har present kort. Ville köpa gardiner på hemtex och lite saker på Lagerhaus men det får vänta lite.


Så en tråkig sak, Emil har åkt hem...
Sitter och tröstar mig med lite choklad. PM och sen en film kanske.

Fast

Publicerad 2011-01-21 20:56:23 i Allmänt

Emils tåg är försenat...Kommer 21.37 istället för 20.54. Tråkigt.

Känns som det är någon som spelar musik i rummet bredvid men nej då, det är i lägenhetet bredvid...jag vet att det inte är sent men lite störigt är det! Vill inte gå och knacka på som värsta surtanten. " kan ni dämpa er, jag försöker kolla på spåret" ^^

Har skrivit på tentat nu ikväll men nu har jag kört fast, vet inte hur jag ska komma vidare. Svårt att få bra formuleringar på orden jag har i huvudet...


Snart får jag en myskram!

Fredag

Publicerad 2011-01-21 13:04:41 i Allmänt

Skönt att det är fredag! Fredag =kort tag i skolan. Första lektionen var vi ganska effektiva men sen efter fikat stod vi och pratade om Sverige och vad saker och ting hette och vart det låg på kartan...Till och med lärarna^^

Har fått veta lite mer om mitt boende under praktiken, ska tydligen bo på typ vandrarhem med eget rum och så men dela kök. Hade hellre velat bo på hotell men skönt nu när jag kan fixa matlåda och sliper äta ute varje dag. Ringde till mina handledare nu igen men bara mobilsvar, kanske måste tala in ett medelande så får dom ringa upp mig.

Kurr kurr säger magen, dags för lunch.

Tyvärr var zumba passet fullt så vi bokade ett på söndag i stället.

"kändis"

Publicerad 2011-01-20 20:12:24 i Allmänt

Denna bild är tagen när jag var med och sprang O-ringen i Örebro sommaren 2010. Tyvärr så vet jag inte vem som har tagit bilden men den finns på O-ringens hemsida. Inte den mest smickrande bilden men det är lite kul. Först var den med i nån tidning, sen med i en julkalender på O-ringens hemsida. Och nu har ALLA orienterare som prenumererar på  tidningen skogssport  fått en kalender som jag är med på bild, ett helt A4... Så även om jag inte älskar den bilden så är jag lite små känd^^

Helt slut

Publicerad 2011-01-20 19:27:51 i Allmänt

Gick och tränade efter skolan idag. Ville springa på en av som nyaste rullbanden, tyvärr blev dom precis upptagna när jag och Stina kom dit. Så jag körde lite styrka först. När jag hade sprungit i 30 minuter var jag helt slut! Tog nog ut mig lite för mycket. Vilade på en matta i några minuter så kändes det lite bättre sen. När jag kom upp i omklädningsrummt såg jag att jag var något röd i ansiktet, nästan lite lila till och med...Så vit på näsan förstås.

Några av mina kompisar skulle träffas på pitchers för att äta och se på handboll. Lagade egen mat istället, stuvade makaroner och falukorv, nästan lika lyxigt^^ Nej, det hade varit kul men jag måste verkligen spara varje krona så att jag slipper tvinga Stina att sova med mig i bilen på våran resa.

Funderar på att gå dit nu till 8 när handbollen börjar men jag är för trött för att slita mig ur soffan och myskläderna. En annan gång.


Imorgon kommer älklingen hit!

Ska gå på Zumba imorgon för första gången på universitetet med Stina och Clara. Hoppas att det är kul och inte alldeles för svåra steg...

BOKAD

Publicerad 2011-01-19 23:00:00 i Allmänt

Jaha då var det fixat! Den 18 juni drar Stina och jag iväg på USA resa^^ Ska vara borta i tre veckor. Ska bli helt underbart och hur kul som helst!

Först flyger vi till New York


Sen flyg till Las Vegas


Sen bilar vi till Los Angeles med några stopp på vägen


Längtar!


...

Publicerad 2011-01-18 22:46:44 i Allmänt

Nu börjar jag bli lite fundersam, tredje handbolls matchen som jag kollar på. Och nu blev jag inte ens tvingad^^ Var spännande, synd att dom förlorade.


Fick lite små ångest när jag tänkte på resan och vad det kommer kosta. MÅSTE verkligen spara varje krona, jobba extra minst 2 gånger i månaden. Spara spara spara!

Dagens

Publicerad 2011-01-18 16:32:43 i Allmänt



*Linne-Monki
*Jacka-Blue Di blue
*Byxor-Vero Moda
*Klocka-Ur & Penn

Så var två tvättmaskiner statade. Tyckte att jag var väldigt snäll, en tjej hade inte hunnit torka färdigt sina kläder så jag sa att hon kan hämta dom om en stund. Tycker egentligen att man ska hålla sig till sina egna tider men men. Hon får skylla sig själv om hon får vänta på kläderna för jag låste tvättrummet med mitt lås.
Förstår inte hur jag kan ha så mycket att tvätta, känns inte som det var så längesen sist...

Stina och jag tänkte gå och äta semla förut men jag hann tyvärr inte, flyttar semlan till imorgon när vi ska boka våran somar resa^^

Nu ska jag starta upp spotify, dra igång bra musik och ta en sväng med dammsugaren.

Skola

Publicerad 2011-01-18 13:09:50 i Allmänt

Sitter och försöker skriva på mitt psykologi arbete, Sanningar och lögner. Det verkar vara svårt att avslöja en lögnare. Det går sådär med mitt arbete, hittade tyvärr inte så mycket information men det får bli vad det blir. Intressant är det i alla fall.
Nu ska vi kolla på nån film som är kopplat till psykologi.

Värsta tråkvädret ute...Vill ha vår och värma!

Sushi

Publicerad 2011-01-17 23:44:13 i Allmänt

Efter skolan följde jag och Camilla med Malin hem. Jag köpte med min en jättegod sallad från Java och Camilla och Malin köpte med sig Sushi från Est West eller vad det heter. Jag smakade faktiskt två bitar och det var inte helt oätligt, ska köpa några bitar till mig och Emil någon gång.

Tack för att jag har alla mina fina kompisar här, känner mig inte så ensam då när Älsklingen är långt borta^^

Praktik

Publicerad 2011-01-17 15:25:54 i Allmänt

Fick veta idag att jag ska ha min uppsamlingsplats i Kristianstad. Vet inte om jag har varit där förut, ska kolla upp lite vad jag kan göra där när jag har ledig tid^^ Vill inte sitta på ett hotelrum helt ensam i två veckor...
Någon som har varit där och kan ge något bra tips^^

Hur?

Publicerad 2011-01-16 16:08:46 i Allmänt

Så har älsklingen åkt till Oslo igen. Saknar redan.

Åkte till Örebro lite tidigare än planerat, måste få lite viktiga saker gjorda. Var läskigt att åka med bussen, tyckte att chauffören körde onödigt fort när det är så dåligt väglag. Spände åt säkerhetsbältet extra hårt.

Han nästan bara precis sätta mig så ringde det på dörren. Dum som jag var kollade jag aldrig i nyckelhålet. Förstår inte riktigt hur det gick till men nu har jag tydligen ett bärbart internet...i 18 månader.Inte något som jag varken behöver ller har råd med. Bhuuu! Varför sa jag inte bara nej tack och hej då!? Tur att jag har 14 dagars ångerrätt. ska ringa och säga upp det imorgon.

Hu vad mörkt det blev ute nu, jag som måste gå till affären och handla mat. Hemkörning kanske^^

Praktik

Publicerad 2011-01-15 17:15:12 i Allmänt

Just det! Fick veta vart jag ska på praktik. Jag ska tillbringa två veckor i Skåne.
Vet inte riktigt vart jag ska men Lund kanske. Kommer nog bli jättebra. Hoppas bara att jag förstår vad mina handledare säger^^

Har busat lite med Alice idag, söt!
Nu sitter jag med Emil och Janne, vi spelar V75. Hoppas vi blir miljonärer^^

14/1

Publicerad 2011-01-15 16:59:44 i Allmänt

Tror att det var det näst jobbigaste jag varit med om. Att se alla ledsna människor, speciellt Sara, Amanda och Janne. Usch! Så mycket mer att göra, uppleva och se. Prästen sa "Hon behövs säkert på en annan plats nu" Tyckte att det det var både fint och ledsamt. Fint för att hon var tvungen att gå men samtidigt behövs hon nog mest här. Vackrt med alla som var där, när Maria sjöng. Men mest ledsamt. Ögonen fylls av tårar av att tänka på det.
Kramade Sara och Amanda länge, vet att det antagligen inte hjälper men...


Frågade om sara ville hjälpa mig att fixa min blogg och det ville hon^^ Trött på min rosa.

Natti

Publicerad 2011-01-12 22:16:19 i Allmänt

Nej nu ger jag upp och går och lägger mig. Gäsp! 304

Grattis på födelsedagen!

AHHHH!

Publicerad 2011-01-12 18:06:37 i Allmänt

Jag vet inte om jag ska gråta eller bara sätta mig och stirra in i väggen.
Har helt galet mycket skolarbete att göra. PM, två redovisningar, böcker att läsa, psykologi uppgift att skriva, ännu mera läsande under kort tid, på en vecka ungefär. Har jag missat nåt?

Har gått gått fram och tillbaka i lägenheten. Kunde inte bestämma om jag skulle gå på Funktionärsmötet eller inte. Tills sist blev klockan 18 och det var försent att gå. Har varken ork, tid eller lust att gå ikväll. Om det hade varit lite längre fram hade jag gärna gått. Har dåligt samvete nu, kommer sägert få lite onda ögat av lärarna imorgon men jag mår dåligt av att ha såå mycket att göra.

Ska fixa en kopp tee och ta tag i mig själv ovh skolarbetet!

Så mätt och trött

Publicerad 2011-01-11 21:10:06 i Allmänt

Andra dagen i skolan men känns som jag varit där i flera veckor...
Hinner inte göra färdigt en sak i skolan fören nästa ska vara påbörjad, inte kul!

Tränade efter skolan idag, gick lite trögt men väldigt skönt att vara igång igen efter nästan 4 veckors uppehåll.
var lite velig men till slut gick jag i alla fall till kolgrillsbaren där Camilla, Clara och Malin väntade. Jag och alla andra åt entrecote, såå himla gott! Så mycket som jag åt den här gången har jag aldrig ätit där förut. kanske ett steg närmare mitt mål. 

Nu är jag hemma och jag är så mätt och trött. Ska nog packa upp träningsväskan, borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Ja just det, idag fick vi veta vilka praktikplatser det finns, tyvärr så fick vi inte veta vart man hamnar men det kommer att bli vart som helst tror jag^^ 
              *Gotland, kronobergs län, Skåne, Västerbotten, Västra Götaland, Stockholm eller Örebro*

Årets första

Publicerad 2011-01-10 19:45:34 i Allmänt



Jag idag
*Linne från Monki
*kofta från Vero Moda

Årets första skoldag. Det gick bra, kände mig lite ringrostig men det kom snabbt tillbaka^^
Åh tänk, Buffy överlevde!

Tog en sväng förbi stan efter skolan hittade dessa fina. Har nog nästan gett upp tanken på dom små blå nu. Provade båda idag och tyckte nog att jagkunde gå i dom men är kanske en aning för höga. Kanske köper dom blå om dom finns kvar lite längre fram.
 I alla fall årets första sko inköp, hitta stövlarna på Nilson Shoes, 50%


Sen så var Stina och jag bara tvungna att gå och äta varsin första året semla^^
MM den var god!

Kväll

Publicerad 2011-01-09 21:56:22 i Allmänt

Kollar flyg, lite hotell och massa annat skoj, vi måste boka resan snart! ^^

Kan inte bestämma om jag vill se på filmen som går på tv3 eller kanal 5, nu kollar jag lite på båda och då missar jag massa från båda filmerna...

Kanske borde sova snart så att jag är pigg nu när det är skola imorgon. Vakna tidigt. Har lagat matlåda för första gången på mer än 3 veckor. Jag har packat väskan, undrar vad jag ska ha på mig imorgon??


Undrar om vi får veta praktikplatser imorgon, är nervös. Kommer bli kul vart jag än får men nervös ändå.

...

Publicerad 2011-01-09 16:52:43 i Allmänt

Suck!

Tvättar, försöker skriva några smarta rader mellan maskinerna, klurigt att få det låta bra. Svenska är inte mitt starkaste ämne.


Hejdå tomtar och julstjärnor. Men mina gröna gardiner vette tusan om dom passade här...

Dripp Dropp

Publicerad 2011-01-09 13:45:27 i Allmänt

Tog en promenad nyss, var skönt väder ute. Det töar! Önsketankar att våren är på väg men nja, är ju bara början av januari...Det var jättehalt ute, kände mig som en gammal tant med mina mini steg och försök till att inte trilla omkull.

Nu fixar jag lite lunch. Ska ta ner julgardinerna sen, bort med julen och fram med våren^^

Några bilder från nyår hemma hos Clara och Johannes






Saknar dig min älskade!

Lördags mys

Publicerad 2011-01-09 00:04:19 i Allmänt

Det skulle jag ha haft som nyårslöfte "sluta vara en sån tidsoptimist"

Var hos Angelica i hennes nya lägenhet. Mysig och fin. Tror nog att jag, Angelica och Sarah fick ihop nåt bra till måndag. Båten i parken, vilken hemsk bok.

Mötte upp Stina på ICA förut, vi bestämde att vi skulle laga mat och se på film. Maten blev mmmmmmm, kotlett med ungstekta rotgrönsaker och sås^^ Sen kollade vi på filmen Killers, har sett den förut och den är helt ok. Måste ställa undan chips skålen, är så otroligt fetmätt. Hittade en riddares historia på kanal 4, kanske ska kolla på den om jag inte somnar i soffan.

Lördag

Publicerad 2011-01-08 12:52:50 i Allmänt

Bakade scones till frukost i morse^^ nam nam!


Ska fixa till mig, ska till Angelica och "plugga" Vet inte rikstigt vad vi ska göra men det blir kul att kolla in hennes nya lägenhet.

Näst sista dagen på julledigheten. Ska bli skönt att få lite ordning på vardagen...Längtar inte efter att gå upp tidigt men skönt att träffa alla igen, anväda teckenspråket.


Är jag förvånad eller förvånad?! Hmmm?

Pengar

Publicerad 2011-01-07 20:31:37 i Allmänt

Sitter och blädrar egenom några snygga bloggar, varför ska alla ha så snygga kläder och stil. När jag åkte till oslo köpte jag en ELLE tidning, fanns massa snyggt och cool. jag känner mig så grå och tråkig. önskar jag hade massa pengar för då skulle jag anställa en stylist och köpa massa kläder...Fnys


Zappar mellan på spåret och lats dance. Såå roligt och titta på, en del kan verkligen inte dansa. Hi Hi! Lite stelt här och där, så taktkännslan sen. jag säger inte att jag skulle göra det bättre men lite skoj är det.

Kom hem från Olso igår. Vill åka tillbaka, sakanr redan min darling. Roligt att se hur Johanna bodde också.
Har spenderat dagen med mamma och Stefan, vi har varit på Bauhaus, IKEA, marieberg, Media Markt. Jag köpte två fina kuddar till soffan på IKEA. Stefan hjäpte mig med min taklampa. Tack!

Hej

Publicerad 2011-01-03 14:33:27 i Allmänt

Nu sitter jag på mammas jobb och tjuvlånar henes dator. Ska boka hembiljett från Oslo, åker nämligen och hälsar på min älskade och hans "sambo" Johanna. Ska bli skoj! Har aldrig varit i Oslo förut. Emil är ledig på onsdag så då blir det en heldag med bara oss^^ Ska hem på torsdag, hoppas lite på att mamma ska betala hemresan.


Har inte hunnit skriva nåt om nyår, har ingen kortläsare i närheten så jag får visa bilder lite längre fram. Men i alla fall så var kvällen hur bra som helst. Jättegod mat hemma hos Clara och Johannes, roligt med köttet, fondue, fondü jaja ni vet vad jag menar. Hoppas jag! Bra musik, god mat och dryck, trevliga människor, fina fyrverkerier. Bra slut på det nåa året. Sen vet jag inte om det var så bra start på det nya året men ja...

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela