toklin

shopping

Publicerad 2012-04-28 17:12:26 i Allmänt

Jag hade ju tänkt att jag skulle åka till Birsta köpcenter men råkade prata lite förlänge med Emil på skype imorse så jag missade bussen. Jag är för seg! Nästa buss skulle inte gå fören 15.00 så det bidde inge köpcenter idag...

Stället har jag tillbringat nästan en timme inne på Åhlens^^ Fick med mig lite fina saker
Hade med mig två böcker hit men har snart läst ut både så jag köpte mig en ny.


Blommig väska


Sjal

Härligt med lite blommigt!

Så ett sött diadem


Drack en god kaffe latte på Waney´s coffe innan jag gick tillbaka hem.


Ska försöka komma på om jag vill åka till Umeå imorgon eller på måndag.
Måste tvätta en maskin med svarta tröjor och laga mat.
Ja vad mer kan man hitta på en lördagkväll i Härnösand!?

Choklad

Publicerad 2012-04-27 22:14:53 i Allmänt

Så var det fredag igen...Tiden bara rusar iväg.
Den här veckan har skoj, hänt massa saker, jobba jobba! Lite skönt att det är fredag, skönt med lite ledigt men imorgon vill jag jobba igen. Såå tråkigt att vara ensam! Jag brukar umgås med några andra som bor på vandrarhemmet men eftersom det är långhelg så åker många hem...

Iförr går lagade vi tappas tillsammans, trodde inte att det var mat som passade mig. Det var champinjoner, räkor, skinka men så som dom tillagade det var det faktiskt gott^^

Nu sitter jag och äter godis och kollar på tv. Kanske ska ta bussen till Birsta köpcenter imorgon för att få tiden att gå. Kan tyvärr inte köpa så mycket, får inte plats i resväskorna.

Över valborg ska jag ta bussen upp till Umeå för att träffa Filippa. När jag ändå befinner mig på högre breddgrader så kan jag passa på att åka 20 mil till^^

Inte många dagar kvar på praktiken nu...!

Genombrott

Publicerad 2012-04-24 22:33:57 i Allmänt

När jag vaknade imorse hade jag en liten konstig känsla i kroppen. Kunde inte säga vilken tid på dygnet det var. Sträckte mig efter mobilen för att se vad klockan var men det var döööd! Inget batteri! Jag var helt säker på att jag hade försovit mig. Jag skulle med min handledare på uddrag klockan 8 och hon har säkert ringt mig men...
Så jag flög upp ur sängen och letade som en tok efter min klocka. Som tur var så var klockan bara 06.15. PUH!
Hur kan man ha sådan tur!?


Idag var jag bra^^ Jag gjorde ett litet genombrott, känns härligt när bitarna börjar falla på plats!
Kände att jag behövde en fika så efter jobbet gick ja till Wayne´s coffe.
En kaffe latte och en kladkaka


Sen gick jag hem och somnade på sängen, måste sova ikapp från söndagens sömnbrist.

Nu har Emil fått åka från sjukhuset också. Usch usch för operation!

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagens jobb!

Monday

Publicerad 2012-04-23 21:10:46 i Allmänt

Varför kan jag ALDRIG bestämma mig för nåt!? Bestäm så får jag göra det bästa av situationen. Fast jag testade det förut och nu har jag ont i magen "Tänk om jag gjorde del" Suck!

När jag satt på bussen mellan Sundsvall och Härnösand i går kväll så kom jg att tänka på vad snabbt jag får platser att känns mig hemma på. Vet hur jag ska ta mig till och från busstationen, ta mig till "jobbet". Hmm, måste betyda att jag har lätt att trivas på platser. Så bara jag skaffat vänner så kan jag nog bo vart som helst^^



Var jag tvungen att trycka där? Var jag tvungen att läsa det? Nu kan jag inte sluta tänka på det. Klåfinger!
Tänker och funderar och drar slutsatser, som jag inte gillar...


Tränade på gym idag för första gången på över två veckor...Kändes kan jag säga^^ ska ha heldags uppdrag imorgon så hoppas att jag kan röra på armarna!





Låtar som går på högvarv just nu är
Skrillex (Nya favoriter) - scary monsters, First of the year
Kelly Clarkson - Stronger
Gotye - Sombody that i used to know

st.görans

Publicerad 2012-04-22 12:58:45 i Allmänt

Det var så härligt att se emil i fredags, stå där på centralen, min prins!
Vi har ätit gott å flängt runt på stan men helgen fick ett konstigt slut... emil tyckte tydligen att vi inte har haft det så spännande
Så nu sitter jag bredvid en blek liten kille:-( känns sådär att jag måste åka ifrån honom om några timmar...

Nu tar jag helg

Publicerad 2012-04-19 23:38:05 i Allmänt

Idag är det tordag men tar ända helg. Ska åka ner till Stockhom för att träffa älsklingen!
Det är nog bra att jag tar lite ledigt nu, har verkligen haft massa utmaningar den här veckan...Många tuffa uppdrag. Vet inte riktigt hur bra jag var idag^^ Det är så mycket som händer i huvudet just nu, allt jag ska hinna reflektera över och försöka komma på ett sätt att bli bättre. Suck! Skönt med HELG!


Hoppas verkligen på sol i helgen men det kommer nog vara svårt att hitta några solstrålar, ser ganska grått ut på Sverige kartan med regn eller snö. TRÅK! Vill ha vårvärme!


Hoppas att ni andra praktikanter har det bra nu när halva tiden har passerat!

Sol Sol Sol

Publicerad 2012-04-16 15:41:06 i Allmänt

Är "hemma" en sväng, ska på kvällsuppdrag sen så fick någon timme ledigt.

Innan jag skulle åka upp till Norrland för praktik var jag lite orolig över att det skulle vara kallt och snö men jag har inte sett en snö flinga(än). igår och idag har det varit strålande solsken. Hörde att det hade varit lite lätt kaos i Stockholm nu i helgen och att snöovädret är på vägg uppåt...Får se om det tar sig ända fram till mig.


Nu är Emil äntligen på väg hem! Sitter på ett plan som nu kanske är någonstanns över asien.

Kollade lite på rätegången kring Anders behring breivik, helt sjukt! Han borde sitta inlåste någonstanns för alltid och aldrig träffa en enda människa igen


Lite mellis/kvällsmat och sen iväg på uppdrag. Kanske ska kolla om det finns nåt skoj i stan på vägen^^

Miss U

Publicerad 2012-04-14 10:33:13 i Allmänt

Igår blev ännu en uppdragslös dag...Åh vad jag känner att jag utvecklas!
Fick en fin liten överraskning så dagen blev inte helt kass.
Åt middag och kollade film med några andra som bor på vandrarhemmet. Skönt att inte vara helt ensam varje dag^^

Pratade med Emil igår över skype, då mår jag också bra! Inte många timmar kvar tills dom ska med flyget. Då kommer min älskling hem till Sverige! Fast jag måste vänta några dagar tills innan vi ses.


Ska knalla iväg till jobbet nu för att åka iväg på ett heldags uppdrag. weee!

Dimma

Publicerad 2012-04-12 21:55:21 i Allmänt

Jaaa! Nu har jag äntligen haft mitt första uppdrag. Känns så sorgligt att det är så här på min praktik...Måste bli bättre nästa vecka annars vet jag inte vad jag göra.

Idag var det fint väder så efter jobbet blev det en tvåtimmars promenad runt om i stan. Jag bestämde mig för att gå dit näsan pekade^^ Jag började att gå längst vattnet. Plötsligt började dimman smyga sig in mot land


Jag kom fram till en liten strand. Så hilma fint, kan tänka mig att den är populär på sommaren. Vattnet var isande kallt så jag kände inte för att bada. Ska vara här i några veckor till så vem vet. När jag satt där så hörde jag en båt komma men jag såg ingen för dimman var så tjock. Efter någon minut började stora vågor rulla in mot stranden så jag förstod att båten var ganska stor. Ett riktigt spökskepp så jag är ganska glad över att jag inte såg den!



Härnösand är en mysig och fin liten stad med hav och skog. Fast jag ska inte säga för mycket, jag har ju bara varit här i 3 dagar. Snart är det helg. Undrar vad jag ska hitta på då?!

12kv

Publicerad 2012-04-11 18:03:12 i Allmänt

Härnösand: Bil, Wyane´s Coffee, wtf, regn, ensam

8 timmar senare

Publicerad 2012-04-09 22:54:00 i Allmänt

Efter 8 timmars tåg/bussresa med två byten så är jag äntligen framme i Härnösand. är en ganska van tågåkare så det kändes inte som att det tog så långt tid.

Skulle vänta i Stockholm lite över en timme så jag hann äta. När jag skulle gå och köpa en kaffe på Pressbyrån så hör jag någon säga mitt namn och när jag vänder mig om så sitter Dennis där... Gissa om jag blev förvånad. Han ska göra sin praktik där men hur stor är chansen att man springer på varandra på centralen. Så nu fick jag någon att dricka min kaffe och så fick jag veta att det inte bara är jag som är nervös inför praktiken. Jag känner att jag inte är redo, jag borde ha lärt mig massor från förra praktikperioden men jag känner mig inte färdig, vågar inte!


Rummet jag bor i är fint. Mysigt med säng och tv, frächt badrum. Som jag misstänkte så finns det bara kanal 1,2 och 4...Går fort att zappa runt. men det kunde ha varit värre, ingen tv alls.
Bra med kök så att jag kan laga mat. Får se imorgon hur frukostbuffén är. Nam nam, för frukost! Speciellt när man inte behöver fixa nåt. Kommer kanske bli bortskämd på 4 veckor.
Kan ta bild på rummet och lägga upp imrgon.

Härnösand så här långt: Mulet, 5 grader varmt, inte mycket folk, ICA Maxi, vackert vid havet.


Är nyfiken hur mina klasskamrater har det på sina "nya" boenden och praktikplatser. Får kanske ringa runt i veckan och fråga. Se om jag kan sova nu, är väldigt spänd över morgondagen.

Glad påsk

Publicerad 2012-04-09 00:00:04 i Allmänt

Har inte varit hemma många timmar denna vecka. Har varit hos Johanna, Peter och bebis. Blir helt förälskad i den lille, kan bara sitta å kolla på henne så får man plötsligt ett leende tillbaka^^

Kom hem i fredags, somnade i soffan så det blev inte mycket av min fredagkväll...
Igår åkte jag till Kristinehamn för att träffa några från den gamla gymnasie tiden. Det var jätteskoj att höra vad alla gör idag.


Längtat nästan tillbaka till gymnasiet, härlig tid i mitt liv^^


Åkte hem vid lunch. Så nu har jag tvättat och packat för att vara borta i 4 veckor. Svårt att veta vad jag ska packa...Två stora väskor ska jag släpa på hela vägen till Härnösand imorgon!

Tisdag

Publicerad 2012-04-03 14:44:30 i Allmänt

Å lördags åkte jag med mamma och Stefan ner till Nyköping. I söndags åkte dom hem men jag blev kvar^^
Jaga har ändå lov och inte så mycket annat för mig, finns ingen kvar i Örebro av min klass ändå så jag stannade kvar. Skoj med lite sällskap och träffa bebis!

Nu är jag hemma i Örebro en sväng för att tvätta och packa om min väska. Blir snart hämtad så åker jag med tillbaka igen. vet inte hur länge jag stannar måste bara hem och packa mina väskor inför praktiken. Ska åka med tåget på måndag förmiddag.

Undrar hur jag ska packa för 4 veckor, kollade på vädret igår ska bli typ 10-15 minus grader i veckan...Får packa ner långkalsoner och vinterkängor...










Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
var dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.

Alf Henrikson

 

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela