toklin

Aj Aj AJ!

Publicerad 2011-08-31 22:23:12 i Allmänt

Hade bestämt att jag skulle följa med Josefin på Kick´n box på Friskis och Svettis klockan 19, kom hem efter skolan vid 16. Somnade nästan i soffan så jag funderade på hur det skulle gå på träningen...
Det var jobbigt men superskoj! Vi verkligen peppade varandra att slå lite hårdare. Kommer ha blåmärken på armarna efter paden men det ska kännas att man har tränat. Jag hann knappt hem fören träningsverken startade i armarna, hade lite problem med att lyfta armarna när jag skulle schamponera håret. I morgon kommer jag väl inte ens kunna lyfta armarna för att pilla mig i naveln^^ men ska definitivt gå dit flera gånger, hoppas bara att vi får gymkort på F&S!!


Imorgon blir det en jobbig dag, får meditera lite på bussen hem.
MEN först ska jag upp klockan 7 å tvätta. BLÄ!

Mixa

Publicerad 2011-08-29 22:06:31 i Allmänt

Har fått höra att mixa nagel lack ska vara den nya grejen.
Ha en färg på alla naglar utom en där man bryter av men en annan färg.
Var tvungen att testa fast jag valde lite lika färger.
Kan säkert vara snyggt att ta grönt och rosa eller rött och blått^^
Får bli nästa gång

Skolkort

Publicerad 2011-08-29 19:03:52 i Allmänt

Då har jag tagit skolkort för förhoppningsvis sista gången^^ Nåt nytt var att man kan köpa katalogen där hela fellingsbro är med men det kändes lite väl mycket så tack men nej tack!

Tycker nog att dagen gick väldigt fort. Teckenspråk med föreingsliv som fokus, engelska där jag förhoppningsvis har lärt mig några nya ord, eller nä. Hmm, vad hade vi sen, jo svenska. Nu har jag och Angelica äntligen kommit igång med vårat arbete.

Glömde muffinsarna som skulle med till fikat idag, måste komma ihåg att ta med imorgon!


Måste skaffa mig ett liv, kan inte gå hem efter skolan och bara sätta mig i soffan på bättre tider. Suck vad det är tråkigt! Förhoppningsvis ska jag orientera. Följa med Josefin till gymmet på onsdag.
Vad kan man annars hitta på!??

B som i huvudvärk

Publicerad 2011-08-28 22:20:59 i Allmänt

Äntligen lite pengar på kontot! Var på stan i fredags för att shoppa lite. Har inte kollat i äfferer på väldigt länge så hade inte riktigt kolla på vad som fanns att köpa.
Köpte baslinne på Vero Moda, svart tolkvänlig tröja^^
stickad tröja på HM


Blus på Bik Bok


Skönt med lite nya kläder^^

Upp tidigt i går för att jobba. Skynda hem å fixa present, baka muffins å fixa till mig inför Mikaela och Malins kalas. Självklart han jag inte med bussen som jag hade planerat att ta så det fick bli en senare buss, trodde jag. Enligt internet skulle det gå en buss 20.20 eller om jag såg fel men i alla fall så gick jag till stan för att ta den bussen som inte kom...Så jag fick börja min långa promenad till brickebacken. När jag hade kommit ungefär halva vägen så vänder jag mig om och ser en buss! Tur som jag hade så var jag bara några meter från en busshållsplats^^ Kalaset var skoj, blev utgång på strömpis. 

Idag=seg. Har städat, var behövligt! Emil kom förbi en kortis innan han fortsatte ner till Linköping, han börjar skolan i morgon igen. Alltid lika mysigt med besök men kommer aldrig vänja mig vid att han åker. Snyft! 

Imorgon är en ny dag en ny vecka. men bara tre dagar, ska åka hem och ja.  

Svamp plockning

Publicerad 2011-08-24 22:19:28 i Allmänt

Svamp plockning idag efter skolan eller ja det blev bara en promenad i skogen för mig. Hittade kanske 5 kantareller men varken jag, Helené, Sarah eller Josefin var säkra så jag lät dom va. Rätt som det var så var Josefin borta, vi andra ropade och ropade men fick inget svar. Vi började istället leta oss tillbaka till bilen och där stod Josefin med en halv påse trattkantareller. Det var säkert hennes plan från början att bli av med oss och leta reda på hennes svampställe^^  Även att det inte blev nån svamp så var det skoj att komma ut i skogen. Får leta svamp nästa vecka när jag ska hem, där jag VET att det finns!

Kollade upp vilka svamp det kan vara som vi hittade. Tror att den heter Narrkantarell, inte giftig men smaklös och tråkig.


Lite svårt att se skillnad för ett otränat öga^^



När jag kom hem kom Kristin förbi, hon ville att jag skulle följa med och kolla på en lägenhet till henne. Och självklart ville jag det. Lägenheten låg bara några gator bort från mig. den var jättefin och fräch! 1 och ½a med fint kök men lite för dyr. Hoppas hon tar den för då kan vi ses lite oftare^^

Har även rullat och stekt 35 köttbullar så nu har jag lite matlådor!

Nu ska jag sova, *gäsp* Är så trött!

Första skoldagen

Publicerad 2011-08-22 14:23:24 i Allmänt

..."Så kan grupp 4 ställa sig upp" En snabb presentation av klasserna på morgonsamlingen. Känns både konstigt och bra att gå sista året. Var lite osäker på vart jag skulle gå imorse, vilket klassrum hade vi fått, stanna eller byta?! Vi fick byta och det känns BRA. Större, mer egenplats och ljusare, så känns det inte lika avskilt som det förre rummet var. Blev inte så mycket till lektion idag men det gjorde inget, lite prat om skolan och nån form av engelska lektion. Blir nog mer på riktigt imorgon^^ Får se om all teckenspråk finns kvar i hjärnan.

Vi fick sluta 12 så vi var några som gick till Java för att äta lunch. Blev en god egenkomponerad sallad^^ Nam nam! Måste bli bättre att ta bilder på det jag gör, kul att visa.

Nu ska jag diska och sen plugga faktiskt!

Imorgon börjar allvaret

Publicerad 2011-08-21 22:16:53 i Allmänt

Sista dagen på sommarlovet är här, 9 veckor har passerat och förutom min utlandsresa och jobbat så har jag inte gjort en enda vettig sak. Hade några få lediga dagar, antingen så regnade det eller så var alla mina vänner upptagna. Vet inte riktigt vad jag tycker om att skolan börjar imorgon igen, har inte hunnit göra det jag tänkt, inte hunnit njuta av den svenska sommaren. Men samtidigt ska det blir skoj att träffa alla igen, se vilka nya som kommer till skolan och få börja sista klass^^ Ett år kvar...kan inte fatta att det går så fort, sista året kommer nog bara susa förbi.

Nu har jag i alla fall gjort mitt sista jobbpass och det känns så bra!

Efter jobbet igår cyklade jag till Malin där, Stina, Clara, Anna och Johanna satt och myste ^^



Nä nu måste jag sova, måste vara pigg imorgon. Spännaden och se vad som händer under höstterminen!

Rensat

Publicerad 2011-08-17 15:05:37 i Allmänt

Nu har jag kollat igenom alla Harry Pottern filmerna, har bara Dödsrelikerna kvar. Nästan lite fäst vid Harry nu ^^

Nu på förmiddagen har jag resnat i min garderob, blev i alla fall en hel stor kasse som ska till Myrerna. Skönt att göra sig av mig det gamla som jag ändå inte använder och göra plast för nya höstkläder!

Idag har jag träningsvärk i lår och rumpa, kommer nog bi värre imorgon.
Nu ska jag till jobbet, sista nattpasset! Sen efter i morgo har jag bara två pass kvar. Weee! På sommarschemat alltså, komemr mer än säkert jobba extra i höst.

Så när jag slutar imorgon åker jag bussen hem till Kristinehamn, mys att komma hem till Emil! Å mamma förstås^^

10km

Publicerad 2011-08-16 22:48:00 i Allmänt

Idag bestämde jag mig för att ta på mig springskorna och ge mig ut i spåret. Tyckte att det var jobbigt redan efter 2 km men jag ahde bestämt mig att klara i alla fall över 3 km... När jag kommit ca 2,5 kan man välja att svänga av och springa 10km. Så utan att tänka efter vek jag av från stigen. Fick väl ta mig runt så långt jag orkar å sen gå resten. Men helt plötsligt var jag vid 7km skylten^^ Det gick bra fram till 9km sen var jag helt slut men jag tog mig runt. kan nästan inte fatta att jag klarade det! Duktiga jag! Kanske inte är så otränad som jag fått för mig.

Tycker nog nästan att jag förtjänar en medalj ^^

Månadag

Publicerad 2011-08-15 14:41:38 i Allmänt

En vecka kvar till skolastart, känner mig inte redo för skolan. Har inte hunnit njuta av den sveska sommaren och nu är en över. Måste ta någo dag nu i veckan å fylla frysen med matlådor.

Ska snart åka till jobbet och självklart så har det börjar regna...

Håller på att välja ut bilder från Los Angeles så snart kommer den sista delen av resan^^

...

Publicerad 2011-08-14 17:45:55 i Allmänt

En halv chokladkaka och en Harry Potter film senare... Kanske borde göra något med mitt liv. Jag jobbade mellan 8-14.30 men sen då!? Har ingen lust att gå ut, ser ut att börja regna vilken minut som helst. Men måste, jag känner mig nästan lite instängd. Så är jag för slö för att cykla till gymmet. Puh! Hur ska tar man tag i sig själv och får motivation, någon som har stulit den kanske?

Fredags mys

Publicerad 2011-08-13 13:02:58 i Allmänt

Min fin fina Camilla om igår^^
Det blev en sallad på Java på uteserververingen, nam nam! Ingen av oss vågade gå in i någon affär med räddsla för att hitta nåt man vill köpa, med pengar man inte har.

Satt och pratade om allt och inget i solen på stan en stund, sen var det tyvärr dags för Camilla att åka hem.
Hoppas vi ses snart igen, går alldeles för länge mellan gångerna. Puss på dig!


Lade mig på soffan en stund, fick en så hemsk huvudvärk. Lite senare kom Mikaela på besök, vi gick och delade på en pizza. På vägen hem gick vi förbi en ICA affäre och såg att man kunde hyra film för 9kr så det gjorde vi. Vi hade velat se Adjustment bureau men den var uthyrd så det fick bli "Despicable me"


Jag skrattde högt flera gånger.
Dom gula figurerna var nog roligast eller den lilla tjejen.
"It´s so fluffy, I´am going to die"
Ha!

Nu lagar jag mat, rullat köttbullar men det blev nog lite för mycket mjölk, några trillar isär i stekpannan.
Sen bär det iväg till jobbet.

Dagens

Publicerad 2011-08-12 11:22:40 i Allmänt

Gårdagen dagens^^


Jobbade 8-16 fast jag gick hem en timme tidigare. Det behövs bara små saker för att man ska bli påmind.
Ska tänka på alla fina stunder; sommarstugan, smultron, örhängen, "stopp stopp det ligger en skeppare i sjön!", hårt bröd.

Åkte hem till Stina en stund på kvällen. Lika mysigt som vanligt med prat, godis och rosé ^^


Nu ska jag göra mig redo för snart kommer Camilla å hälsar på. Ska bli skoj skoj! Måste bara fundera ut vart vi ska fika och hitta på under dagen. Tur att det är fint väder i alla fall!

Samtal

Publicerad 2011-08-09 20:27:06 i Allmänt

Så har jag gjort mitt tredje natt pass, bara två kvar! Det var lugnt i natt så det blev inga tårar.

Halvsov i soffan när jag kom på att jag behöver handla men ringde Ann-Louise istället. Lite nyfiken att höra hur hon har det på utbildningen och i Stockholm. Å bra var det att jag stannade inne för himlen blev alldeles svart så började det ösregna och blixtra... Så mysigt att prata med henne! Måste åka och hälsa på snart! Blev en aning avundsjuk när hon berättade att hon ska få vara med på Stockholms fashion week^^


Bild från SFW Magazine



Den här är till dig!

Myshelg

Publicerad 2011-08-07 22:09:41 i Allmänt

I fredags efter jobbet kom älsklingen hit och hämtade mig så åkte vi mot Nyköping.
Vi checkade in på Sunlight spa och hotell där vi skulle ha en mysig spaweekend^^


På rummet väntade en varsin morgonrock och tofflor, frukt och en flaska champagne.
På med morgonrockarna och hissen ner till spa avdelningen där våran behandling vänade^^
30min massage, frukt, bubbelpool och sin kärlek vid sin sida är allt som behövs för att man ska må riktigt bra ^^

På kvällen tog vi en taxa till restaurangen Quarnen.



Restaurangen var mysig och personalen var super trevliga men maten var kanske sådär.

I lördags åkte vi till Nyköpingshus men dom bilderna får komma senare för dom finns på Emils kamera.
Det var festdagar i Nyköping och bara av en slump gick vi förbi scenen där Melodi Club spelade


På hemvägen idag åkte vi in i Stigtomta för att hälsa på Johanna och Peter i deras nya hus. Stilrent och jättesnyggt! Vi passade på att gå in till grannen också, Johannas tvillingsyster Maria^^ Det blev bara ett kort besök, hoppas vi kan stanna längre nästa gång!
Hela helgen har varit toppen! Jag kan rekomendera att åka och bo på Sunlight spa men passa på innna den 28/8 för fram tills dess gäller detta braiga erbjudande med hetell natt, relaxavdelningen, 30min behandling, mat på restaurang, taxi dit och champagne!

Nu har Emil åkt hem till Kristinehamn, och för mig väntar jobb imorgon. 12 passkvar med 3 nätter...

Torsdag

Publicerad 2011-08-04 19:23:07 i Allmänt

Tänkt att man kan få betalt för att dricka kaffe, lägga puzzel och ta en promenad i solen. Ibland har man det bra.
Hade tänkt att springa efter jobbet, planerade att springa ungefär 7 km. Tryckte i mig en tallrik gröt så cyklade jag till spåret. Skulle först ta 5an sen 2,4 km spåret. Efter 3 km sa det stopp, fick gå resten. Dagens råd, vänta längre än 20 min att springa efter en tallrik gröt...^^ Kommer nog inte hinna träna upp mig för blodomloppet och springa en mil den 18augusti.


Nu ska jag försöka hitta nåt bra ställe som jag och Emil kan åka till i helgen. ska ha våran minisemester.
Sunlight house spa kanske^^

Rätt första gången

Publicerad 2011-08-02 22:00:51 i Allmänt

Sitter på balkongen med älsklingen, tända ljus, rosé och lugna favoriter.


Tänkt att man kan hitta rätt på första försöket^^ Trodde inte att det gick men jag älskar Emil mer och mer för varje dag. Vill träffas och vara tillsammans med dag!

Jag kommer

Publicerad 2011-08-01 10:11:13 i Allmänt

Packar å lyssnar på Veronica Maggio
Nu åker jag hem till Mor och Stefan


Hittade ett gammalt linne i garderoben som jag inte använt på länge.
Från Gina Tricot.

Las Vegas

Publicerad 2011-08-01 09:23:42 i Allmänt

Nu kanske jag har låtit er vänta länge nog^^ Här kommer fortsättningen på min och Stinas resa!



                                      *Flamingo*


Vårat rum. Väldigt stor skillnad från det lilla rum med en våningssäng och delat badrum som vi hade i NYC. Så kostade det nästan lika mycket^^ Vi bodde på 15 vånigen så vi hade ganska ok utsikt.

Hotellet hade till och med riktiga flamingo fåglar


Det var helt galet varmt, 110 Fahrenheit är typ 43 grader celsius så det blev ganska mycket poolhäng på dagarna, om vi hittade någon plats vill säga. FULLT med folk men skoj var det. Fanns alltid någon som man pratade med^^

 Så här såg det ut hela helgen. Det fanns barer så man kunde köpa smarriga isiga drinkar^^ Mmm!

Kollade in the Strip gjorde vi ju också förstås

The Mirrage, ett stort och fint hotell.


Caesars Palace, också ett stort hotell. Celine Dion uppträdde när vi var där, hade varit skoj att se henne. Tyvärr blev det ingen show för oss. Tror inte vi orkade fixa det när vi bara hade två kvällar.


Självklart så måste man spela lite när man är i Vegas. Vi provade lyckan på några slots maskiner. Vi vann lite och förlorade lite. Så provade vi Black Jack på ett bord, det var över innan jag ens hann blinka...Det gick lite bättre för Stina^^ Men jag är ingen gambler, är för feg och snål.

Här är vi en kväll på Casinot


Ja det var nog helgen i Vegas!
Eller ja, vi hamnade nästan på en stripklubb, men vi vände i dörren. Var för dyrt^^

På måndagen var det dags att hämta hyrbilen. Lite nervöst att köra på stora vägen med 5 filer.

Så bar det av mot Los Angeles. Med några stopp på vägen

Trött

Publicerad 2011-08-01 08:50:16 i Allmänt

Kom ganska nyss hem från jobbet. Mitt tredje nattpass, det värsta också. Låg och lyssande på alla ljud och tänkte på brukarna hela kvällen, halv 2 var klockan när jag tittade sista gången. Hann knappt blunda innan klockan ringde 05.50. Är helt förstörd! Skönt att inte jobba så länge nu på morgonen.

Inte ett moln på himlen och klockan är 08.45 och min termometer visar 45 grader, i solen men ändå. Sommaren är tillbaka och jag är ledig. Ska åka hem till mamsen och sola och bada! Borde nog åka så fort som möjligt, ska nämligen ta Emils bil och den har ingen AC...Har ingen lust att köra i en bil med 50grader i. Tanka måste jag göra också... Undrar hur långt jag kommer på 25kr?!

Men innan jag åker så borde jag kanske ta en liten sovstund. Packa och göra fint i lägenheten^^

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela