toklin

Sista kvällen i lägenheten

Publicerad 2010-10-29 23:22:08 i Allmänt

Förhoppningsvis!
Har alla mina kastruller och stekpannor så Emil och jag köpte pizza^^
Så nu håller vi tummarna!

Höstlov

Publicerad 2010-10-29 18:29:39 i Allmänt

När klockan var halv 12 idag hade min hjärna tagit höstlov, orkade inte koncentrera mig längre, tur att vi fick sluta för dagen då^^

Efter skolan åkte jag och Emil och hämtade släpkärran som vi skulle använda till flytten. Tack Josefin och Josefins pappa för att vi får lånda den.

När jag kom hem hade inget hänt med byggställningen, så var det ingen hemma som jag kunde fråga när eller om den överhuvudaget skulle försvinna...

Vi har i alla fall flyttat alla kartonger, nu är det bara möblerna och maten i kylskåpet som ska köras till nya lägenheten, eller ja, bara!?

Förhoppnigsvis ska det komma folk i morgonförmiddag för att ta bort ställningen...HOPPAS! 

Frustrerad

Publicerad 2010-10-28 23:24:45 i Allmänt

Varför! Hur svårt kan det vara att bara göra det, fixa saken på en gång, inte sista dagen. Hur ska jag nu få ut mina möbler!?

Fruktkväll

Publicerad 2010-10-27 22:27:56 i Allmänt

Nu ikväll har jag varit på skolan från 17.30-20.00, klassen har haft en kväll med några dövblinda^^ Vi har berättat lite om några exotiska frukter och så har dom fått smaka på frukterna.  Även gått en tipspromenad. Jag tyckte att allt fungerade jättebra, min brukare var toppen! Sarah och jag gjorde en bra tolkning och ledsagning om jag får säga det själv ^^

Men nu är jag väldigt trött, blev en lång dag.

Svårt att välja

Publicerad 2010-10-26 17:08:05 i Allmänt

Slutade klockan 14 idag, lite tidigare än vanligt. Jag och Clara gick till stan för att leta efter lite maskerad saker...Så svårt men nu har jag nog nästan kommit på vad jag ska vara på lördag.

Antingen Tingeling

Eller leopard


Det skulle vara kul att vara tingeling, alla vet vem det är och det fanns jättefina vingar på  lekia men dom kostade 229kr, lite för dyrt. Så måste jag köpa en grön kläning, hela den outfiten kommer nog att kosta nästan 500kr. För mycket för bara en gång...Leopard sakerna kostar inte så mycket, behöver bara köpa öron, svans och ett par strumpbyxor, så det blir kanske 300kr...Samtidigt är det cool...Svårt att välja.

Maskerad

Publicerad 2010-10-25 21:37:07 i Allmänt

Hade dans i dag. Maud var sjuk så vi hade en "vikarie" Det var en jätterolig lektion, något annat än vad vi brukar göra. Körde världens värsta styrke del, tur att jag inte är svag (ironisk)

Ska hem till Stina på lördag, maskerad...Har gått och funderat HELA dagen vad jag kna klä ut mig till. Vill komma på något bra men det är så svårt. Kan någon ge mig ett tips^^

Pratade med pappa idag, han kommer tyvärr inte i veckan...Synd! Förstår att det inte är för kul att komma och kolla på en tom lägenhet men hade varit skoj att få bjuda på lite fika. Jaja, en annan gång^^

5 dagar kvar

Publicerad 2010-10-24 21:14:56 i Allmänt

Nu är det 5 dagar kvar till flytten!
Jag står snart inte ut här, det är så himla rörigt... blä!

Har precis kollat på skönheten och odjuret. Varför kan de inte låta filmen vara som den alltid har varit. Ok med lite ändringar här och där men när man stoppar in en hel ny scen och en sång så går man för långt tycker jag^^

Ska försöka röja undan lite så jag kan lägga mig i sängen.
Måndag imorgon, får se om vi har någon aktuell orientering...Var ett tag sen



Hade snöat lite inatt men det försvann under dagen. Tur det!

slapp, plugg och pack dag

Publicerad 2010-10-24 13:39:16 i Allmänt

Emil åkte i morse...Han skulle jobba tyvärr.

Jag gör inte mycket i onödan idag känner jag...ska packa lite till nu när jag fått fler kartonger. Mest rörigt här hemma u, saker och kartoner överallt...

Så ska jag kolla igenom min uppsats innnan den ska lämnas in på tisdag.

23/10

Publicerad 2010-10-23 22:37:55 i Allmänt

Idag är det min och Emils dag^^

Vi har varit på stan. Dagen slutade i irritation...Jag köpte äntligen skönheten och odjuret på dvd, så hade jag varit på lindex och köpt lite grejer. När vi ska betala en tröja och hårvax på HM inser jag att mina två påsar är borta. Mindes inte riktigt vart jag hade lagt den...Kollade runt i hela affären och i provrummen. Under mindre än 5 minuter har någon hittat påsarna och snott dom. Blir arg på mig själv för att jag bara laggt dom någonstans men blir så *"#?! arg för att det finns människor som inte kan låta andras saker vara ifred...Åter igen, kan det vara så svårt med DITT och MITT! Gick mycket arg hem från stan.

Senare på kvällen åkte jag och Emil till maxi, filmen fanns där också, så jag köpte den...igen...


Nu har vi precis tagit ett bad. Sista gången tror jag innan jag flyttar. MYS! Ska fortsätta kolla på Juno, film som går på kanal 4.

Fredag

Publicerad 2010-10-22 17:04:31 i Allmänt

Har hade dövblind tilknings övning med Linda idag i skolan...Gick lite sådär, tror jag blir nervös så det blir lite tokigt ibland. Bara att öva!

Tränade på gustavsvik efter skolan. Har suttit och skrivit på fördjupningsuppgiften hela eftermiddagen. Fattas några meningar här och där så måste jag säkert göra lite ändringar. Men skönt att det mer eller mindre är klart.

Har packat lite mer också. Ska åka å visa lägenheten för mamma och Stefan om en liten stund, väntar bara på attde ska ringa å säga att dom är här^^ Kul att visa dom! Ska få ett köksbord och 2 stolar från mamma. Tack!

Sen kommer Emil hit! Ska bli härligt, slippa vara ensam hela helgen! Få lite hjälp med packningen kanske^^

10 dagar kvar

Publicerad 2010-10-21 22:15:24 i Allmänt

Börjar räkna ner nu, bara 10 dagar kvar till flytten^^ Längtar!




Kom precis hem från jobbet, har blivit så mörkrädd. Otäckt att cykla hem själv på kvällen. Gick bra på jobbet i alla fall. Försökte sitta och plugga lite.

Skönt med helg snart, en dag till i skolan.

Hemtenta

Publicerad 2010-10-21 14:31:23 i Allmänt

Har suttit och pluggat till och från sen klockan 10 imorse. Har kommit en bra bit men är inte färdig än. HInner inte plugga mer nu, ska åka och jobba om 40 min. Ska diska och fixa till mig innan.

Har ringt och tecknat ett elavtal så från och med nästa fredag har jag el.

Måste ringa och säga vilken färg jag vill ha sovalkoven i också...Så svårt. ole dole doff...

Lill lördag

Publicerad 2010-10-20 21:31:40 i Allmänt

Är hemma hos Stina. Jag, Stina och Clara sitter å pratar å dricker vin som tyvärr är slut...Mycket mysigt!

...

Publicerad 2010-10-20 14:54:28 i Allmänt

Idag i skolan fick vi veta att föreläsningen ikväll är inställd - mer tid till hemtentan. Inga lektioner nu på eftermiddagen och inga lektioner på hela dagen imorgon - mer tid till hemtentan ^^ Så underbart, nu känner jag mig inte lika stressad, nästan inte stressad alls. Nu kan jag ha helgen till flytten eller träffa Emil!

Kom precis hem från träningen. Klart att en skolklass skulle duscha samtidigt som mig...Massa högljudda tjejer...Toppen...

Ska sätta igång med pluggandet. Sen åka till färghandlaren och till affären, ska hem till Stina ikväll^^
Kanske ska åka förbi lägenhetn och mäta, se ifall köksbordet får plats ^^

Vad ska jag välja?

Publicerad 2010-10-19 20:16:03 i Allmänt

Vad ska jag välja? Finns ju flera 100 olika bredbands alternativ, jag blir galen. Det är jättesvårt. Så måste jag teckna ett elavtal, med vilket bolag? Måste välja färg till sovalkoven...Puh! Det är jobbigare att flytta än vad jag trodde...



Jag idag^^

Kontrakt

Publicerad 2010-10-19 16:59:41 i Allmänt

Idag fick vi våra sakesom vi ska sälja med klassen. Någon som vill köpa strumor, linne eller sport top? Vore snällt så vi kan åka på klassresa^^

Efter skolan åkte jag till Riksbyggen för att skriva kontrakt. Det gick bra, kändes lite konstigt. Stod där och försökte förstå allt som stod på dom där papprena...Men det gick bra, fick även alla nycklar^^ Så härligt!

Funderar på att cykla till skogen och ta mig en spring tur, se om jag kan vara med på orienteringsträningen som är klockan 18.

JAAAAAAA

Publicerad 2010-10-18 20:56:54 i Allmänt

JA! Hon ville ha min lägenhet/källare. Hon vill flytta in! Så himla glad! Nu behöver jag inte oroa mig för dubbelhyrorna, om nu inte hyresvärden har något annat att säga...

Jag hann tyvärr inte åka till dansen idag, är väl inte hela världen nu när jag har någon som vill ta över lägenheten^^ Så har jag fått tillfälla att plugga också. Nu sitter jag och kollar på americas next top model.

Har packat en kartong med saker, måste och vill fortsätta imorgon!

visning

Publicerad 2010-10-18 16:34:03 i Allmänt

sitter nu och väntar på att en tjej ska komma hit och kolla på min lägenhet...Är lite nervös, hoppas att hon gillar den...




Tror inte att hinner åka på dansen idag, tyvärr. Borde plugga också!

Söndag

Publicerad 2010-10-18 00:05:23 i Allmänt

Idag har jag nästan inte rört mig från sängen...Har mått lite inte så bra...Ont i huvudet och lite feber *snyft*
Pluggat har jag klarat av att göra (tyvärr) Men kanske inte tillräckligt...
Emil kom hit idag^^ Senare på eftermiddagen åkte vi till IKEA, har sett ut lite saker som jag vill ha. En jättemysig och fin soffa. Kunde inte köpa nåt nu, får vänta tills jag verkligen har flyttat. Men jag köpte några flyttkartonger så nu kan jag börja packa ner lite saker.
Ringde till en tjej idag som verkar vara intresserad av min lägenhet, hon kommer förhoppningsvis hit och ska kolla på lägenheten^^Hoppas hon gillar den!
Var hemma hos Kristin i går kväll, vi kollade tv och film. Mys mys!

Stan

Publicerad 2010-10-16 14:50:42 i Allmänt

Kom precis hem från stan. Så härligt väder ute, mycket folk på stan. Bara för att jag inte får köpa nåt så hittade jag massa fina saker som jag vill ha... Lämnade tillbaka ett par skor som jag kände inte var bra.

Fixade till min klocka så att den passar^^


Gick in på Åkes skor, å där fanns dom. Skorna som var till just mig. Så nu har jag köpt ordentliga höst/vinter skor. Nästan mer vinter skor tror jag, luddiga och goa innuti^^


Hallå...

Publicerad 2010-10-16 10:46:03 i Allmänt

Hallå alla Disney älskare, den 20 oktober kan man köpa skönheten och odjuret på dvd^^ Något jag absolut tänker göra!




Vaknade ganska nyss, skönt att sova ut för en gång skull.
Ska göra en härlig frukost å sen ska jag nog cykla till stan och kolla på allt jag inte får köpa.
Men först måste jag ta mod till mig och gå upp till min hyresvärd och säga upp min lägenhet. Vet inte hur jag ska säga...

Idol

Publicerad 2010-10-15 20:45:40 i Allmänt

Kollar på idol, inte det bästa kanske. Ska nog poppa pop corn och se på en film istället.



Jaha, då ska jag flytta då...Känns konstigt, kommer kännas konstigt att säga hej då till den lägenheten jag bor i nu. Men ska bli skönt också. Funderar på att åka till IKEA imorgon å köpa flytt kartonger, vill börja packa nu!

Kolla på lägenhet

Publicerad 2010-10-15 13:49:43 i Allmänt

Idag 12.30 kollade jag på lägenheten. Det första jag tänkte var nog nej, men sen när jag kollade runt lite så kändes det bättre. Det fanns skåp i köket! JA! Litet kök men det gör inte så mycket. Badrummet var också ganska litet men det är bara för att jag är van att ha stort nu med en tvättmaskin. Det var ljust och fint, sovalkov, stor balkong, stor klädgarderob. Så på det stora hela var dte fint. Ska bara måla sovalkoven i nån fin färg.

Lite bilder











Lägenhet

Publicerad 2010-10-14 18:17:50 i Allmänt

För en timme sen ringde en kvinna från riksbyggen som sa att den finns en ledig lägenhet och om jag fortfarande var intresserad^^ WEEEE! Äntligen! Det dumma är att det var inflyttning på en gång och jag har ingen lust att stå med 3 dubbelhyror. Någon som behöver en lägenhet?? Ska åka och kolla på den imorgon å se om det är nåt att ha.

Nu ska jag och min älskling åka och handla.

...

Publicerad 2010-10-14 08:44:44 i Allmänt

Usch fy och blä vad jag är trött idag. Har inte det minsta lust att vara i skolan! Ska försöka konsentrera mig så att jag kan avläsa ett perspektiv avsnitt. Det som gör dagen ännu bättre sen är att jag har svenska...

Friluftsdag

Publicerad 2010-10-13 22:26:27 i Allmänt

Idag hade vi friluftsdag. Jag cyklade till gustavsvik och blev en aning starkare^^
Åt lunch på Rosalies med Clara och Stina. Sen skulle vi se på en film med resten av skolan. Kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om, råkade somna i kanske 4 min...Men det enda budskapet i den filmen var att allt avger olika gifter som kroppen tar upp och som mammorna ger vidare till sina barn. "Kvinnor ska inte behöva ställas inför detta dilema" Men jag fattar inte riktigt dilema dom pratade om, skaffa barn - inte skaffa barn?? Det finns ändå inte så mycket att göra ändå...

Åkte sen till jobbet, lite segt men men. Tack för den goda våfflan Mimoza!

Nu är jag hemma, ska borsta tänderna och krypa ner i sängen. Ska försöka läsa dom sista(33) sidorna i tråkboken...

...

Publicerad 2010-10-12 19:19:09 i Allmänt

Förstår inte hur det kan vara så svårt att hålla det städat när jag bara bor på 28kvadrat...Väldigt svårt tydligen, höll det fint i över en vecka i alla fall. Ska nog ta en paus i städandet och laga mat, kyckling, wokade grönsaker och pasta.



Någon som har något tips vad man kan göra till helgen!

Agghh!

Publicerad 2010-10-12 15:50:58 i Allmänt

Förbaskade text som aldrig tar slut. Känns som jag har suttit med den här analysen i FLERA timmar. Ger nog upp snart och åker hem. Är helt slut, längtar efter helgen, måste få vila ut snart!

Godis

Publicerad 2010-10-11 15:38:12 i Allmänt

Vaknade 02.24 i natt av ett hemsk ljud. Efter att hjärnan var någorlunda klar så fattade den att det var min brandvarnare som lät...jag flög upp ur sängen och försökte hitta lysknappen. jag slet ner brandvarnaren oxh ut med batteriet. Måste ha varit något fel på batteriet för det fanns ingen brand och ingen rök...Ett jobbigt sätt att bli väckt på...

Försökte analysera min tolkning från i fredags men det var sååååå jobbigt! Tog en j*vla tid. Nu är jag hemma, ska ta en huvudverkstablett och dra filten över huvudet en liten stund sen är dags för att cykla till dansen. Har lite godis kvar från helgen, kanske blir lite bättre om jag äter några^^

Dagens frisyr

uj uj uj

Publicerad 2010-10-10 18:33:54 i Allmänt

Håller på att kolla på vamipie diaries...börjar likna twilight böckerna mer och mer. Vet inte hur mycket jag vågar skriva men varulvar?! Kom igen!

Ska laga lax och klyftpotatis nu. Sen blir det nog en dusch och sängen.

Säsong premiär

Publicerad 2010-10-06 21:23:44 i Allmänt

Idag hade vi roll spel i skolan. En skulle vara läkare, en döv och en tolk. Det var riktigt skoj! Få prova att tolka konsikutivt mellan 2 personer, spänande men svårt.

På eftermiddagen hade vi redovisning, jag och Helené hade SDI. Gick väl sådär.

Läser en bok i svenskan, har bara Josefin´s kapitel kvar nu men nu var jag tvungen att ta en paus. Grey´s Anatomy började idag igen efter ett långt sommaruppehåll. Så bra, hoppas jag. Om det kan hända något mer nu. Undrar om Derek och Meredith kan hålla sams och vara gifta nu!?

Tisdag

Publicerad 2010-10-05 23:13:08 i Allmänt

Har en goding här som är inne och borstar tänderna nu^^Alltid lika mysigt när Emil kommer hit och hälsar på. Tyvärr så åker han igen imorgon vad lunch...Inte så kul att sitta ensam här när jag är i skolan.
Nu har vi fått börja med konsikutiv tolkning i skolan. Var svårare än vad jag trodde. Vi får höra några rader i taget som vi sedan ska tolka. Kul att vara ett steg till på vägen mot tolk!

Efterfest

Publicerad 2010-10-03 03:29:54 i Allmänt

Ja den här dagen har varit toppen! Med mamma och allt.
Fest hemma hos Clara!
Efter fest  hemma hos Clara!  Kul som Tusan!

Filmkväll

Publicerad 2010-10-02 00:06:04 i Allmänt

Kom precis hem från Stina. Vi har kollat på film och ätit grönsaker och chips med dipp, både nyttigt och onyttigt^^ Det är alltid lika skojsigt att vara med Stina, Vi kollade först på year one. Den var helt ok men skulle inte vilja betala bio för att se den. Lite rolig här och där. Sen kollade vi på Superhjältarna, hur skön som helst! Hi hi!





Ska sova nu så jag är lite pigg när mamma kommer. Imorgon blir det shopping till max!!

Inte lätt...

Publicerad 2010-10-01 16:34:02 i Allmänt

Nu börjar det likna nåt^^
Men det är inte lätt att vika lakan ensam, var är min andra hälft när han behövs?!

Ska snart åka till Stina, ha lite filmkväll^^

1 oktober

Publicerad 2010-10-01 14:54:03 i Allmänt

Så var det 1 oktober, vart tog september vägen, jag han inte med... Tränade på gusvavsvik efter skolan, ganska lungt på gymmet.

Städa städa varje fredag också varje jul, det tycker jag är kul...
Måste få det fint tills imorgon när mamma kommer^^

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela