toklin

Måndag

Publicerad 2011-02-28 20:34:29 i Allmänt

Första skoldagen efter ledigheten, redan trött...
Roligt att höra hur alla hade haft det under praktiken.

Varit på dans för första gången på länge, konstigt nog så hade jag inte missat så mycket. Tyvärr så hade lite trillat bort från minnet men men skönt att vara igång igen!

Igår natt var det Oscarsgalan. Hade velat se den men var alldeles för trött för det, så skulle jag upp till skolan.
Natalie Portman fick i alla fall pris för bästa kvinnliga huvudroll som jag hade hoppats på. Det var hon värd, måste se "Black Swan"

Jeff bridges delar ut Oscarn.
Bild från Starlounge.

Home sweet home

Publicerad 2011-02-27 22:27:11 i Allmänt

Borta ok men hemma bäst!

Ska inte packa och åka bort på länge, vill vara hemma. Så orkar jag inte släpa på stora väskor på ett tag, självklart fungerade inte hissen när jag kom hem förut, var tvungen att dra alla väskor upp för tre trappor, bra för mina muskler som jag inte har...

Tack Camilla för att du tagit hand om mina blommor och tagit in posten.
Måste nog sätta upp en "Ingen reklam tack" skylt. Massa post på tre veckor, tyvärr så hade jag tydligen glömt en faktura så jag fick en påminelse, har aldrig fått det förut så jag trodde att jag var tvungen att betala min faktura på 566kr + den nya fakturan som var på 616kr. Fick lite lätt panik å ringde Emil. Puh! Skulle bara betala den "nya" fakturan som det hade tillkommit 50 kr på.

Skyndade till affären och handlade lite, sitter i soffa och ätit rostade mackor, ska sova nu. Skola igen imorgon. Tre veckor sen, känns lite konstigt.


Mår bra

Publicerad 2011-02-26 21:57:03 i Allmänt

Idag har jag mått bra, härligt bra. Vaknade ute i skärgårn med mamma, Stefan och katterna. Vi åt mysfrukost, en promenad i fina skärgårn. Så lugnt och tyst. Fika. Sen åkte jag till pappa, promenad på Marieberg, lite fika igen. Träffar pappa alltför sällan...Kul att prata med honom, prata vuxet^^  Tycker om dig pappa!

Sen kom Emil älskling tillbaka till Sverige och kristinehamn!! Saknat!
Jag, Emil och Emils pappa har ätit mumsig taccos och kollat på melodifestivalen, inga dunderlåtar tror jag.
Känner värme i hjärtat och i hela kroppen, är så lycklig att få vara med min fina familj, med människor som jag älskar.  Har ingen jättelust att Emil ska dra utomlands i 12 veckor, det betyder 3 månader för er som inte kan räkna...SAKNA!

Värme i hjärtat!

Plugg

Publicerad 2011-02-24 12:06:19 i Allmänt

Sitter med en gosekisse i knät och pluggar, läser just nu en bok som heter tråkboken och handlar om bla bla bla...
Mysigt med lite sällskap av en kelig katt som ligger å spinner^^

På tur

Publicerad 2011-02-23 22:12:20 i Allmänt

Varje söndag är ALLT stängt i Oslo, då åker att på tur med sin familj. Åker pulka eller skidor.
Idag åkte jag ock Emil på tur^^ Vi tog T-bana upp mot Holmenkollen och t-fat ner. Hej vad gick snabbt! Åh vad jag skrattade, så skoj!




Var tydligen OS invigning idag, synd att jag missade det. Hade nog varit coolt att se...

Hemma i Kristinehamn, se vad jag ska hitta på.

Kino

Publicerad 2011-02-23 00:10:25 i Allmänt

Sista dagen med älsklingen i Oslo. Ska bli tråkitg att åka härifrån men mysigt att träffa mamsen och Stefan.
Emils klocka ringde strax efter 04 imorse, dags att gå till arbetet, jag sov skönt vidare till 10. Tog en lång dusch. Möte emil på byen vid 14, varsin kaffe sen köpte jag jackan, fin fin.
Ikväll var vi på bio, kino som det heter i Norge^^ Såg "Gullivers resa" Tur att Emil hade två fribiljetter, inte värd att betala för...Nu sängen imorgon tåg hem 15.49
NATTI!

10kv

Publicerad 2011-02-21 19:21:47 i Allmänt

Både jag och Emil vaknade med ett leende på läpparna, så härligt att få vaknade upp bredvid varandra^^
Mysfrukost och sen iväg till stan. Ängade en timme i MQ´s provrum, tyvärr var det inte jag som provade kläder...Emil shopde loss, en t-shirt, skjorta och två linnen. SUPERsnyggt! Insåg att jag hade lämnat minneskortet i datorn när jag skulle ta kort på min man...Suck!
Lite fler affärer och en varsin kaffe på ett fik, sen var Emil tyvärr tvungen att gå och jobba. Jag fick roa mig själv ett tag till på stan. Hittade en jacka på HM som jag blev lite sugen på. Behöver en ny vår/höst jacka. Hängde undan den tills imorgon, ska visa den för Emil först.
Sitter hemma hos Emil nu och kollar lite tv, finns i alla fall svenska svt 1 och 2.
Känner mig lite instängd här, han bor på typ 10kvadrat...Ska nog fixa lite mat, magen säger kurr kurr.

BLÄ!

Publicerad 2011-02-20 22:08:31 i Allmänt

Idag har jag nästan bara legat i sängen, har varit helt utslagen. Har mått lite halvkonstigt sedan i fredags eftermiddag, men igår kväll blev det värre och rätt som det var stod jag böjd ovanför handfaten...Jädra magsjuka... Har varit vaken mellan 21-05...INTE MYSIGT!
Stackars Emil som måste se mig sjuk, vill verkligen inte smitta honom.
Så idag har vi inte gjort mycket, försökt att äta lite, en mini promenad och nu blir det film.

Oslo

Publicerad 2011-02-19 19:16:51 i Allmänt

Blev helt underbart glad när jag klev av bussen igår. Fick äntligen krama om min bästa!

Har inte haft så mycket tid till bloggen idag. Haft en "guidad" tur i Oslo, var jättefint väder. Oslo är en riktigt fin stad.




Vi åt på ett mysigt ställe som heter Olivia. Kan jag starkt rekomendera om ni är ni är i Oslo. Förstår inte varför allt måste vara så förbaskat dyrt här...Ett glas vin 77 norska kronor...
hade planer att gå på bio men eftersom vi är lite tidsoptimister så blev det inte så. Vi var och är ganska trötta så det blir nog film här hemma istället. Är tydigen fest här så vi kanske snyggar till oss och hakar på^^

Tröttnat

Publicerad 2011-02-18 19:14:32 i Allmänt

Är vi framme snart? Är vi framme snart? Är vi framme snart?

Nej! 2timmar kvar...

hej då!

Publicerad 2011-02-18 17:49:47 i Allmänt

Sista praktikdagen avklarad. Kommer kännas konstigt att inte gå dit imorgon. samtidigt skönt att åka hem, eller ja hem, till äsklingen i Oslo. Hej då Kristianstad och Idabo, tack för den här tiden^^

I väntan på tåget tog jag in liten fika.


Den var god men fick en aning ont i magen, blev nog för sött...

Så väntar en 6 timmar lång tåg/bussresa mot Oslo.
Har bytt till buss nu i Göteborg. Drygt 3 timmar kvar.
Härligt med internet på bussen. Så är det inte så mycket folk, får sitta själv för en gång skull.
Ska nog ta en liten sovpaus, helt slut!


Tack Malin för lånet av det mobilabredbandet!!

D.P 11

Publicerad 2011-02-17 22:03:28 i Allmänt



Den snygga praktikan skylten hänger med dagligen. Praktikanten är vad jag har kallts det här två veckorna^^ "Det här är praktikanten, Vem tar praktikanten idag?, är det ok om praktikanten följer med"

Näst sista dagen idag...Lite sorg i hjärtat! Ett vårdcentral besök som slutade med att sitta i väntrummet. Kolla på Laila bakar, inte bra när man är hungrig. Satt nästan och dreglade när hon bakade sina fina tårtor och bakelser.
Nu på kvällen var jag med till tandläkaren. (Rynk på näsan) Gillar inte tandläkare! Men det var lite terapi att vara med där inne, få se hur det går till, skönt att slippa ligga i undersäkningsstolen.

Min middag

Nam nam

Du blir det sängen, sista natten

D.P 10

Publicerad 2011-02-16 19:36:08 i Allmänt

Så var även denna dag över. Bara två dagar kvar till hemresa...
är fortfarande ganska kul att vara med och askultera men det börjar verkligen klia i fingrarna nu, vill också! Lite svårt att hålla motivationen uppe varje minut, råkar sväva iväg och tänka på annat ibland.

Skulle dom fråga om jag vill ha ett vikariat så skulle jag inte tacka nej^^  Inte för att det skulle hända.


Har handlat åt Emil nu, kyckling, köttfärs och pulversås. Är så dyrt i Norge så det gäller att passa på.
Kunde inte låta bli att köpa det nya nummret av ELLE. Så mycket härligt vårmode nu. Så mycket jag vill köpa, men tyvärr så ligger det inte inom min budget...Men roligt att kolla och se se om man kan hitta ett billigare alternativ^^

Se om jag hittar nån favorit så ska jag visa det sen.

P.D 9

Publicerad 2011-02-15 20:58:11 i Allmänt

Tyvärr blev mitt första uppdrag iställt idag, var lite skönt med en nästan hel ledig dag. Kunde göra lite av allt som måste göras innan skolan till vecka 9. Sen bar det av mot Lund. Kul och lite, vad ska jag säga...jag kände mig lite inte i vägen men kanske lite malplacerad. Ja ja, nyttigt i alla fall. Jag och Lena åt på Max innan^^Slapp jag laga kvällsmat!


Imorgon börjar jag typ 9.

Förut i dag blev jag inbjuden att äta kalops med alla andra som bor här i morgon klockan 17. Känner inte för det alls, bara massa gubbar och tanter som bor här som han själv sa. Tror onte jag är tillbaka på TC fören 17 så då kommer jag komma mit i, tar nog en extra sväng hem...


Ska försöka att ta med kameran imorgon och fota mina handledare.




72 timmar kvar

P.D 8

Publicerad 2011-02-14 21:38:44 i Allmänt

Så var det dags för en ny vecka. Bara 4 dagar kvar på min vecka här nere. Trodde inte jag skulle tycka om Skåne så mycket...Kommer blir sorgligt att säga hej då till alla på fredag och åka härifrån...

Tredje gången jag besökte samma skola, lärarna börja känna igen mig nu^^

Imorgon heldag i Lund, vi ska inte åka fören vid 13 så jag kan ta en lång sovmorgon. kanske tar en fika på stan, om jag inte blåser bort, är svinit kallt och rått här. Inte kul!

Tror nog att det bara är jag som lagar mat här på vandrarhemmet, träffar aldrig någon annan här.
Emil vill att jag ska köpa med 2kilo köttfärs och ett kilo kycklin till oslo, tyckte väskan var full när jag åkte hit så jag vet inte hur jag ska lyckas med det?!


Bara 96 timmar kvar

Alla hjärtans dag!

Publicerad 2011-02-14 09:07:12 i Allmänt

Idag är det kärlekens dag! Fast jag är kär varje dag^^

PUSSAR I MASSOR TILL MIN ÄLSKADE!








Kram till min fina familj och mina goa vänner!

Söndag

Publicerad 2011-02-13 21:49:49 i Allmänt

Hade väldigt problem med klädvalet idag. Vad ska man ta på sig för ett dop när hela garderoben är full med svarta kläder. Kändes lite för tråkigt att ha bara svart idag så jag fick ta vad jag hade


Det var jättekul att se hur tolken löste alla psalmer och sånger. Svårt att göra det vackert. Så behövde jag inte laga lunch heller, fick mat och fika^^

Skulle nog behövt lite ledigt. Ja ja, bara att käpma på i en vecka till. Sen får jag äntligen åka till min goding i Oslo. Ska bli tråkigt att åka härifrån också, trivs jättebra!

Om alla uppdrag blir av så har jag mycket att göra till veckan. Bra det!
Imorgon är det alla hjärtans dag, det får mig inte att sakna Emil mer heller, nej då nej då...

Melodifestivalen

Publicerad 2011-02-12 20:26:49 i Allmänt

Sms:ade med Mia som jag ska följe med imorgon på ett uppdrag. Fick en order att jag ska kolla på melodifestivalen. Så jag får väl så snällt göra det ^^  Jag har lite dålig koll vilka det är som tävlar ikväll...
Förra helgen blev det lite tokigt med vilka som skulle gå vidare, var ganska bra att dom gjode nåt skoj av det nu.



Just det, jag hörde på radion att Dannys låt kanske var för lik en spansk låt. Jag har inte hört den men var det nåt bidrag som var lik nåt annat så var det  "Me and my drum" Tyckte att det var väldigt likt en Teddy bear sthlm låt...


Känns som jag tjatar om det här men tänkt vad häftigt det vore att vara dansare pch få dansa bakom artisterna på bla melodifestivalen!!



Ha en bra lördag kväll!

Tidig morgon

Publicerad 2011-02-12 15:41:21 i Allmänt

Kändes lite små konstigt att gå till tåget klockan 7 imorse. Tåget hann nog inte åka mer än en meter innan jag somnade. Skönt. Vaknade när de sa "nästa Höör" i högtalarna, dags att kliva av. Blev hämtad av karolina, dagens tolk. Har spenderat några timmar i ett kallt ridhus, frös om tummarna och några av tårna. Var ganska intressant att se hur hon jobbade. Svårt att stå på bra ställe så att brukaren ser och så att man inte var i vägen för hästen. Häst är inte mitt favorit djur, hade lite svårt att konsentrera mig på tolken. Var tvungen att se så inte hästan kom för nära^^ 

Missade tåget tillbaka med 2 min, blev sittande på stationen i nästan en timme, gjorde väl inte så mycket. Satt på en bänk och myste i solen. Gick genom stan, var mycket folk överallt. Gick in på Village, vill köpa massa fina saker, duk, gardiner, ljus och te. Ska nog göra det när det kommer in pengar nästa gång. har ändå inte plats i resväskan nu. Letade rätt på en brevlåda, kommer nog inte fram som jag planerade... Nu ska jag bara ta det lungt. Kanske tar en promenad innan solen försvinner bort. 
               

               Måste ta mig en dusch, känns som jag aldrig kommer bli varm igen.

Fetdag

Publicerad 2011-02-11 18:46:58 i Allmänt

Jag borde inte få gå på stan ensam, Hittar verkligen nåt i varje affär men får inte köpa. Måste spara pengar. Alla fina vårkläder som kommer, allt fint jag vill köpa till lägenheten. Köpte en skjorta på JC, hade även där ett presentkort. Så nu har jag ett par byxor och en skjorta men har inte betalat nåt^^

Var ju tvungen och kolla om semlorna smakade bra här i Kristianstad också. Det gjorde den!


Jag ska tjocka till mig lite till ikväll, pizza och godis. Jag orkar inte laga mat idag.



vad ska alla ni fina göra i helgen?

P.D 5

Publicerad 2011-02-11 15:06:21 i Allmänt

Tänk vad denna vecka har gått snabbt! Inte för att jag är ledig i helgen...Skulle ha varit nere i Malmö på ett uppdrag men det blev tyvärr inställt. Som tur är fanns det ett annat uppdrag som jag kan följa med på. Ska åka med tåget imorgonbitti 7.45...Lite segt kanske.

Hmm vad har jag gjort idag...Jo varit på läkarbesök, spenderade mest tid ute i väntrummet. Jaja.
Jag och mina handledare har gått igenom schemat för nästa vecka, ganska fullspäckat. Hoppas att blir av!! Så har min handledare beredskap nästa vecka, tänk om jag blir ringd mitt i natten och får åka med^^

Kollade på nyheterna imorse, snökaos...Så tittar jag ut genom fönstret här...Regn regn, fast nu på eftermiddan har det dalat ner några flonor, inte för att som ligger kvar. Är typ 4+. Nu ska jag till stan. Se om jag hittar något mysigt kaffé, lite sugen på en semla eller något annat gott. Är ju faktiskt fredag!

P.D 4

Publicerad 2011-02-10 19:19:27 i Allmänt

Ja, det här med den skånska dialekten...En del är grötigare än andra och ibland måste bara kolla på tolken för att förstå. Jag kör med: le och nicka^^
Tack för omtanken!


Idag var det en heldag i Lund. Sött sött.

Hittade badhuset här i kristianstad. Simbanan var bara 25 meter så jag blev nästan yr av simma runt runt. Kändes väl sådär att betala 60 kr för 25 min simning...Satt extra länge i bastun istället. Var en bastu med olika örter som slängdes på agregatet så att det luktade gott, så vart och skönt.

Nu ska jag laga köttfärssås så jag har i flera dagar. Sen måste jag sova, börjar jobba 7imorgon.

P.D 3

Publicerad 2011-02-09 21:57:03 i Allmänt

Har suttit i telefon kö hos SJ tre gånger nu ikväll för att kunna boka om min tågbiljett...Blir en fet mobilräkning... Fattar inte att det ska vara såna problem!!

ÄTLIGEN fixat! Nu är min biljett ombokad, hoppas inte jag ställer till med problem för Eva i skolan när det kommer en faktura...


Jag idag


Jag har haft en superdag! Jättehärliga tolkar som jag följt med idag. Uppdragen i säg kanske inte var dom mest spännande men det hände olika saker som gjorde det intressant. Hade några frågor i bilen hem, vi tre satt och hade djupa diskussioner^^ Jag sa att jag gillade att fika och jag blev genast omtyckt, hihi!

Imorgon måste jag plåstra om mina hälar, har fått skoskav.
Dags att sova, börjar 8 imorgon.

P.D 2

Publicerad 2011-02-08 19:05:35 i Allmänt

Praktik dag 2.
Hade vårkänslor i morse, blåste lite men det var soligt och varmt. Suttit i bilen till Lund idag, hade tyvärr bara ett uppdrag idag...jaja. Har varit en rolig och lärorikdag i alla fall. Så fick jag veta att jag ska med på ett uppdrag på söndag! Så nu blir inte helgen så tråkig.

Tog en minisväng på stan idag. Insåg att jag hade ett presentkort på HM så jag bestämde mig för att köpa ett par byxor^^

Skulle boka om tågbiljetten till nästa fredag. Det var tydligen svårare än väntat, bara för skolan har bokat den så måste jag ha ett "firma" nummer.......Suck. Så måste biljetten skickas och, jag fattade inte allt hon sa på telefon. Jag måste i alla fall ringa till eva som har bokat biljetten imorgon å kolla hur och OM jag kan boka om biljetten. Superirriterande nu när Emil har tagot på sin jobbtid för att jag skulle komma...

Storm

Publicerad 2011-02-08 10:09:56 i Allmänt

Inatt var det riktigt läskigt ett tag, vaknade flera gånger av blåsten. Såg framför mig hur ett träd skulle blåsa omkull och krossa mina fönster...För andra som alltid bor här kanske det inte var så farligt men jag som inte är van vid sn här blåst så oj oj!

Det blåser inte så mycket nu, ska ta mig ut för att gå till TC.

Praktik dag 1

Publicerad 2011-02-07 18:49:07 i Allmänt

Hade bara pyttelite svårt att hitta till TC i morse. Jättetrevliga handledare och atmosvären på tolkcentralen var mysigt och härlig. Hade tyvärr bara två uppdrag idag, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Fast nu är jag hur trött som helst, var mycket att ta in. Träffade massa nya människor. Skrev på tystnadsplikts papper så jag vet inte hur mycket jag vågar skriva om mina uppdrag. Två arbetsplatsmöten på två olika ställen. 
Idag insåg jag också att en tolk inte alltid behöver gå klädd i svart^^

Hittade en Maxi affär när jag skulle gå hem från jobbet, "stor"handlade för typ två veckor. Sen när jag kom ut därifrån hade det blivit mörkt och jag kom inte ihåg vägen hem...Tänkte precis börja snyfta när jag kom till en väg som jag hade varit på förut och rätt som det var kom jag fram till vandrarhemmet^^

Nu ska jag laga mat, om köket inte är upptaget. Försöker undvika dom andra som bor här, jag vet att jag är lite barnslig men jag orkar inte vara social.

Undrar hur resten av mina klasskamrater har haft det på deras första praktikdag!?

Kristianstad

Publicerad 2011-02-06 21:15:11 i Allmänt

Tågresan mellan Örebro och Mjölvy var INTE kul. i sätena framför mig sitter det ett gäng medelålders män. Dom dricker öl, wiskey eller nåt. Dom spelar poker och skriker och gapar...Resan tar typ två timmar och jag var så nära flera gånger att säga till men då skulle jag bara säket få nåt otrevligt tillbaka...

Resten av resan gick bra.
Blev hämtad på stationen av en kvinna som äger vandrarhemmet som jag ska bo på. Snällt så jag slapp leta fram själv i mörkret. Rummet jag bor i är mysigt. En stor säng, två fotöljer, tv och dvd spelare, finns  en hylla ute i hallen med några filmer. Kan jag låna nån om jag får tråkigt. Känner mig jätteliten, längtar redan hem...Vill inte vara här själv. Kómmer säkert kännas bättre imorgon när det är ljust och jag är på "jobbet". Kommer nog vara lite svårt att sova eller kanske inte, jag är megatrött.

Hittade till ett Willys förut så nu ha rjag lite frukost och lunch till imorgon. Det som är lite jobbigt här är att det är delat bad/dusch rum...jaja.





4 timmar kvar

Publicerad 2011-02-06 10:21:53 i Allmänt

Om 4 timmar sitter jag på tåget ner till Skåne. Skoj skoj! Mest nervös är jag för dialekten, tänk om jag inte förstår vad nån säger...

Igår när jag började känna mig lite ensam och utråkad kom Mikaela förbi^^ Vi åt pop caron, halvkollade på melodifestivalen men mest pratade vi^^ Mysigt värre!!
Hon åkte ganska sent och när jag kröp ner under täcket kom jag på at jag ska tvätta på morgonen klockan 7!!

Jaja, bara att vakna när klockan ringde, springa ner, starta två maskiner och sen sova vidare. Nu är det tvättat. Camilla kom och hämtade min extra nycket, hon är så söt som ska vattna mina blommor och ta in posten medan jag är borta.


Nu ska jag äta frukost. Packa det sista. Ta en promanad, lunch sen iväg till tåget.

Pirr Pirr

Publicerad 2011-02-05 20:28:23 i Allmänt

Försöker packa ner alla saker som ska med, tre veckors packning. Det roliga är att 80% av alla kläder i väskan ar svarta^^ Snart är det måndag och då börjar praktiken, börjar bli lite spänd och nervös...Wee!

 Slänger ett öga på tv´n också, måste ju hänga med i "sveriges största musiktävling"





Vad har alla ni andra goa för er denna lördagkväll?

...

Publicerad 2011-02-05 15:17:59 i Allmänt

Nej, kan inte ligga på soffan hela dagen, dags att vakna till liv.

Mat- stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar. Undrar hur många gånger jag äter stuvade makaroner på en vecka, eller på ett år?!

Har nog fixat färdigt packningslistan inför praktiken + sportlovet. Listan blir låång. Ska storstäda här också, har rensat kylen i alla fall. Vill att det ska vara fint när jag kommer tillbaka^^

Igår

Publicerad 2011-02-05 11:54:35 i Allmänt

Tidsoptimist som vanligt men hann i alla fall med bussen. Jag var först hem till Stina.
Två snygga sminkningar



Är ganska nöde med min sminkning!

Sen kom Hanne med syster Frida och deras kompisar, Einar och William.
Vi spelade party alias. Såå kul! Jag skrattade så mycket^^ JAg och Stina vann...Stort!



>Frida och Hanne<

Sen spelade vi charader, kul kul!
mysig kväll, längsen med hemma fest^^

Fredag

Publicerad 2011-02-04 15:39:24 i Allmänt

Idag var sista skoldagen innan praktiken, blev inte mycket seriöst gjort men det gör inte så mycket tycker jag. Tror att alla tyckte mina muffins var goda, uppätna blev dom i alla fall.

Semla på stan med Stina, fika två gånger idag. Får man när det är fredag^^

Igår när jag kollade i brevlådan låg där ett stort kuvert. Det var en bok från mamsen! "Blondie" -skriven av Birgitta Andersson. Den är baserad på en sann historia. Verkar väldigt hemsk, handlar om hennes trasiga liv. Ska ta med mig och läsa på resan till Kristianstad. Tack snälla mamma!


Bild från SVT

Ska ni se på melodifestivalen imorgon. Första deltävlingen. Jag har inte bestämt om jag ska kolla, om det inte finns nåt bättre. Kände inte igen så många tävlande. Man kan lyssna på alla bidrag i en minut på svt play. Det var inte någon som stack ut och var superbra. Så svårt när man lyssnar första gången, kan bli bättre och fasta på hjärnan.
* Swingfly- tyckte jag kände igen bom shika bom bom
* Pernilla Andersson- Enda bidraget med svensk text. Gilla
*Jenny Silver- Riktig melodifestival låt
*Dilba- Helt ok
*JOnas Mattson- Ok
*Le kid- Härlig scenografi
*Rasmus Viberg- Ok
*Danny- Hade förväntat mig mer

Men så klart, om jag hör låtarna flera gånger så blir dom säkert både bättre och sämre^^

Ikväll ska jag till Stina. Träffa några av hennes kompisar. Ska kanske laga lite mat snart. Och detta eviga problem, kläder.

Muffisen

Publicerad 2011-02-03 22:39:45 i Allmänt

Drog på mina träningskläder och tog en runda, gick väl så där, kondition = 0. När jag hade kommit halvvägs blev det bara is på vägen...Lite svårt att springa då, kommer ha ont i mina vader imorgon, spände mig på nåt konstigt sätt när jag sprang.
 

Kom på att jag inte kommer att träffa mina kära klasskamrater på tre veckor nu, praktik och sen lov. Bestämde mig för att baka lite och ta med som fredagsfika^^

Tyvärr blev dom inte så goda som jag hade hoppats men hoppas att det går ner imorgon.
*Choklad och marshmallows muffins*

"Ledig dag"

Publicerad 2011-02-03 11:28:59 i Allmänt

Skönt det avr att vakna av sig själv istället för en irriterande väckarklocka.
Har friluftsdag idag. Hoppades på att det skulle vara lika fint väder idag som igår, ville ut och springa. Blev lite lätt besviken när jag drog upp persienerna...Grått och trist. Nu börjar det spricka upp lite men det får nog bli gymmet ändå.

Frukost: Mannagryns gröt och en smothie. Blåbär, banan, fil och tropisk juice. ^^
 

Ska snart äta lunch, rester från min och Stinas goda middag. Sen blir det träning.
Kanske se på nån av mina "nyinköpta" filmer.
Måste fixa till min ipod, rensa och föra in några bra låtar.

Finally

Publicerad 2011-02-02 17:30:42 i Allmänt

Snart kommer Stina, vi ska äta mat och ta ett glas vin. "Fira" att delkursen är färdig!






Hoppas din farfar blir bättre snart!

Jaa

Publicerad 2011-02-01 22:14:24 i Allmänt

Äntligen funkar mitt internet igen. Var nåt driftfel...Ja ja, nu är det tillbaka, även om det bara var ur funktion i ett dygn så kände jag mig alldeles handikappad^^ Till och med lite abstinens. Tänke sova nu men måste bara visa bilderna från helgen. Bidde bara två, men två fina bilder!

Hemma vid mig


Hemma hos Camilla. Johanna, Sofie och Malin


Stina, Krille och Camilla

Tack igen för en festlig kväll!


Har varit och skrivit på anställningsavtal för proffice också. Verkar lite smått rörigt men men.
Skulle tvätta idag, men när jag kommer ner till tvättstugan så var det någon buse som hade snott min tid...Inte ok! Fick leta lite bland lägenheterna, hittade till slut den skyldige. Så nu är det tvättat och fixat inför praktiken, får inte använda några svarta tröjor fören på måndag, svart svart svart^^

Imorgon redovosning, hur ska det gå???

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela