toklin

Utflykt

Publicerad 2012-05-19 10:29:34 i Allmänt

sitter i bilen med Emil, Marta och Johan. vi ska till kolmården :)
Hoppas vi får se några söta djur!

Instängt

Publicerad 2012-05-17 18:42:39 i Allmänt

Jag suttit inne nästan hela dagen. På varisin sida om bordet med varsin dator...
Försöker skriva på min uppsats, går sådär. Tycker att jag får in ett flow ibland men när jag sedan läser igenom mina nyss skrivna rader så låter det konstigt. Bahhhh! Orkar inte! Jag har nästan kommit upp till max antal tecken men innehållet vågar jag inte tänka på. Bara att skicka iväg det och hålla tummarna. Spelar ju föresten ingen roll hur det går, jag har ju jobb sen. Eller nej det har jag ju inte...
Nej nu måste jag gå ut och i alla fall gå runt huset innan det börjar regna igen!
Imorgon måste jag gå till forex och växla pengar till Dublin resan!!!!
Ha en bra 17 Maj alla Norrmän!

Sunny Sunday

Publicerad 2012-05-13 22:03:03 i Allmänt

Igår satt jag och försökte skriva på min uppsats, gick väl sådär...Fick ihop några rader i alla fall.
Stina och jag träffades för en paus i skrivandet för att gå på bio, det blev Avengers. En bra film där dom samlat några av världens superhjältar. Har sett alla "hjälte" filmer utom Capten America men tror inte att man behöver ha sett dom för att hänga med i Avengers. Det var både spännande med mycket action och samtidigt rolig.



Kom i säng senare än vad jag hade tänkt så det var lite segt imorse när klockan ringde 07.20. Skulle vara hemma hos jenny vid 8.45 för att åka mot Fellingsbro på orienteringstävling. Var toppen väder för att vara ute, härligt härligt! Min bana var nästan lite för svår för mig men jag tog mig runt och kom inte sist så det var bra. Det var skoj att träffa mamma, Stefan, Johanna och Peter. Så fick jag bära runt och busa lite med bebben också. Så fick jag träffa den senaste tillskottet. Lille kissen Ozzian^^ En sån liten tuss, helt underbar när han låg i mitt knä och spann.

Blev tyvärr inte så mycket skrivet som jag hade tänkt mig...Men har några dagar på mig.
Nu till veckan är det inte många skoldagar.

ZIRI

Publicerad 2012-05-12 14:13:56 i Allmänt

För några dagar sedan så var mamma och Stefan tvungna att gå till veterinären med vår lille tisse. Hon mådde inte bra, varit hängig och inte velat äta på länge så tyvärr så fick vi säga hej då...

Känns som vi har haft henne så länge och att hon har följt med på allt. Kommer verkligen att sakna min fina lilla Ziri...


Förhoppningvis är hon på ett bättre ställe nu utan allt det dumma! Hon ligger säkert på någon varmt sten och solar sig, jagar lite möss och har det bra!

35 dagar

Publicerad 2012-05-10 20:52:16 i Allmänt

Jag minns förra året när jag tog sällskap med Camilla till skolan. Hon sa att nu är det inte månda veckor och dagar kvar till examen. Jag vet att jag funderade hur jag skulle kännas för mig, men släppte tanken ganska snabbt för det kändes så långt bort. Men nu är det verkligen snart min tur^^ Blir så glad, pirrig och samtidigt lite ledsen för att det snart är över.

Jag sliter mitt hår! För allt, skola, skivuppgifter och jobb. Kan inte ett mirakel ske!?

Var med kristin ut på en promenad i regnet, skönt att glömma sorger och bekymmer^^ Skoj att träffa krille, var längesen nu. Åh, tack söta du för att du passade mina blommor!!

Slottstolkning

Publicerad 2012-05-09 17:17:18 i Allmänt

Var på slottet och wadköping idag med klassen, tolkade guidade turer^^


Blev riktigt kall och blöt av regnet. Måste verkligen skriva på mitt arbete.
Det får bli en panodil, varmt te och gömma mig under en filt ett tag istället

Maj

Publicerad 2012-05-04 13:13:14 i Allmänt

Jaha, så har sista praktikdagen varit och jag har lämnat Härnösand bakom mig. Känns konstigt att fara härifrån, lite sorgligt men samtidigt skönt att få komma hem till sitt.

Hann åka och besöka Filippa i Umeå över valborg. Skojsigt att träffa henne och se hennes stad.


I förgårr när jag vaknade så hade mitt simkort till mobilen pajjat så jag kan varken ringa, skicka sms och så kan ingen kontakta mig..... Så jävulskt segt! Känner mig en aning handikappat när jag inite kan ringa. Måste bestämma med nån när man ska ses och sen är det omöjligt att andra på för jag har ingen MOBIL! Eller jo en fungerande mobil men inget nr att nås på^^ Så jag måste ta mig till en affär och köpa en tillfälligt kontant kort.
Så om någon av er har försökt att nå mig och inte fått något svar så är det inte för att jag är otrevlig, jag vet bara inte att ni har försökt att nå mig!



Så nu är det 4 maj, bara 6 veckor kvar till skolavslutning...Pirr pirr. Nu är det bara och vänta och se vad framtiden har att erbjuda.

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela