toklin

Prosit

Publicerad 2011-11-30 22:19:21 i Allmänt

Jag bestämde mig i söndags att jag skulle föröka börja mitt nya liv. Träna oftare, äta bra, plugga i tid. tränade i måndags och i går, jag är så klen så det blev nog lite för mycket för lilla mig. Känner mig seg och nyser lite när som helst och överallt... Pluggandet kunde gå bättre, vet att det är mycket och då går allt så otroligt långsamt i stället.

Var hos tandläkaren idag. Jag ogillar starkt att gå till tandläkaren. Har aldrig varit hos tandläkaren i Örebro, blev tippsad om en privat. Hon var jättebra, det bästa var att hon sa att jag hade fina tänder^^ Skönt! behöver inte komma tillbaka fören nästa år!

Kollade på sista avsnittet av Greys för denna säsong. Får aldrig nån vara lycklig i den serien?! Jag gillade ju Henry!  Snyft!

Grattis min älskade

Publicerad 2011-11-30 07:36:16 i Allmänt

Grattis på födelsedagen!








Hoppas att ni dag blir bra! Vi ses på fredag, då blir det tårta och paket! LOVE!

1 år

Publicerad 2011-11-29 22:38:14 i Allmänt

Idag fortsatte kyrka och tro temat. Vi var i en kyrka för att vi skulle få testa hur det skulle kännas att tolka "på riktigt" i en kyrka. Vi tolkade några låtar, psalmer, böner och texter var. Jag fick rysningar flera gånger, så vackert var det^^
Det kändes mysigt att vara i en kyrka, fast det var tur att det inte var en typiskt kyrka för då hade jag säkert fällt en tår eller två. 1 år sen, kan nte fatta att tiden gått så fort... Det får en att stanna upp och verkligen fundera över sitt liv och sina val. Suck!

Måndag

Publicerad 2011-11-28 22:14:20 i Allmänt

I fredags hjälpte jag till på futsal. Var inte hemma fören efter 21. Lite segt men nu har jag i alla fall hjälpt till så att det räcker. I lördags hörde jag att det var någon som hade blivit knivskuren i halsen. Varför!? Så förbaskat onödigt. Nu är det det som alla kommer att minnas från VM Futsal i Örebro. Locka lite fler att flytta till den fina och trygga staden Örebro...

På lördagen tog jag en sväng på stan. Köpte en ny adventsljusstake, muffinsformar, julklappspapper och två klänningar^^
Denna hade jag på mig på festan i lördags




Så hittade jag denna som får bli nyårs klänningen. Kul med lite annat än svart! Skönt att ha det fixat också. Hatar att springa runt i mellandagarna och hitta nåt.


Svart sotning lite silver smycken och en svart jacka blir nog tipp topp!

Det kändes en aning konstigt att sätta upp stjärnan och ljusstaken. Känns verkligen inte om det är 4 veckor kvar till jul. Över 5 +grader, sol och inte en snöflinga i sikte. Men mysigt blev det! Tyvärr så blev det inga pepparkakor eller glögg för mig i går när det var 1:a advent...


Idag hade vi "kyrka och tro" tema i skolan. 8 timmar i skolan kändes som 3^^ Det var en väldigt intressant och rolig dag! Insåg att jag kan väldigt lite om religion och kyrkan. Imorgon ska vi få översätta och tolka psalmer, sånger och böner. Ska bli skoj skoj!

Avstämning

Publicerad 2011-11-22 20:27:26 i Allmänt

Idag hade vi avstäming (prov) i skolan. Jag var först ut. Vet verkligen inte hur det gick. Det kändes både bra och inte alls bra. Är nöjd med min taltolkning, nu kanske dom äntligen kan sluta säga att jag låter som en söt liten flicka!? Men det är så svårt att veta om lärarna är nöjda med mig. Får veta om några nån vecka eller två.

Dagens frisyr


Skulle laga chili con carne till middag. Men när jag skulle hälla i krossade tomater fanns det ingen i skåpet, var nästan 100 på att jag hade köpt en..."man tager vad man haver, det är ett bra recept" ^^

Bio

Publicerad 2011-11-21 22:10:28 i Allmänt

Det kändes lite tungt i skolan idag, inte kul! Känner mig så stressad så att jag måste göra går väldigt långsamt. Så går det inte bättre när datorn inte vill göra som jag vill.


Så jag tyckte att jag behövde ett biobesök. Stina, Clara och Lisa tyckte också det så vi gick på The breaking Dawn


Första halvan av sista boken. Jag gillar verkligen böckerna. Dom andra filmerna har varit lite sådär. Det här är första  jag ser på bio. Den var helt ok, värd ett biobesök. MEN det är så mycket som saknas från boken. Alla känslor, allt som händer med Bella, hennes och Edwards tankar. Nu väntar jag till nästa!
Egentligen så finns det bara en vampyr (serie) för mig^^

Bussresa och barn

Publicerad 2011-11-20 21:14:01 i Allmänt

När jag satt på bussen hem från Kristinehamn så satt det en mamma med sin lille son några platser bort. Undrar om man får några speciella egenskaper när man blir förälder... Mamman satt och kollade i sin mobil medans sonen sa "var är min mössa? Var är min mössa? Var är min mössa?" Han sa det säkert 511 gånger och i samma tonläge. Mamman bara ignorerade honom medans jag blev mer och mer irriterad, var när på att säga till henne
"Kan du vara snäll och tala om vart han har sin mössa!!" Så man kanske får speciella fördigheter när man blir förälder, så som att stänga ute irriterande ljud^^

Futsal

Publicerad 2011-11-18 16:36:17 i Allmänt

idag har jag varit funktionär för inomhusfotboll för döva i VM. Kändes inte som att det var världsspelen. Kul var det, ett tag. Sen blev det lite segt. jag var matchvärd, vilket innebar att jag skulle vara bollkalle, torka av planen och hålla snyggt i omklädningsrummen.

Tyvärr så förlorade svenska damlaget mot Ryssland...Herrmatchen spelas senare efter 17 idag men den hinner jag inte se, ska hem till kristinehamn. Hoppas att dom vinner i alla fall!!

Denna snygga T-shirt skulle man ha på sig i dag om man var funktionär...


Kände mig riktigt hot hot måste jag säga^^

Nu ska jag packa och diska för om en timme går bussen!

Hur ser eran helg ut?

Halvtid

Publicerad 2011-11-16 19:23:01 i Allmänt

Så har halva veckan passerat, tiden går så snabbt. Inte långgt kvar till jul, måste kolla så att min adventsljusstacke fungera och börja leta julklappar.

Skulle ha tränat idag men som vanligt så blev det inte så. Sitter och försöker att blir färdig med skoluppgiften. Så hittade jag en ostbågepåse som ropade på mig^^

Grattis

Publicerad 2011-11-16 19:18:36 i Allmänt

GRATTIS FINA CAMILLA PÅ FÖDELSEDAGEN!






Saknar dig vännen, kommer upp till Uppsala och hälsar på snart! PUSS

Skola

Publicerad 2011-11-14 20:59:07 i Allmänt

Idag var det första dagen i skolan på 4 veckor, det kändes väl lite sådär måste jag säga. Kändes konstigt att inte cykla till "jobbet" Det var skoj att träffa alla andra och höra hur dom har haft det under praktiken. Alla verkar ha haft det bra. Det var mindre skoj att komma tillbaka när jag insåg hur mycket som måste göras...Terminologisk punktundersökning, avstäming och analys, flera hundra sidor engelska. Tror att jag måste sjukskriva mig en dag och jobba ikapp lite.

Hade tänkt att tvätta idag men det var tydligen Futsal möte...Så det stora högen med tvätt får vänta tills imorgon bitti. Jag är så förbaskat trött och frusen. Ska dricka en kopp tee och äta en macka och sen blir det sängen.

Fars dag

Publicerad 2011-11-13 22:33:41 i Allmänt

Grattis pappa på fars dag! Tyvärr så kunde du inte få några strumpor eller ful slips men du kan få en kram nästa gång vi ses^^

Imorse blev det våfflor till frukost. Hann ta en promenad medans solen var framme.
Plöjde igenom den sista Jurassic park filmen^^ Det var så himla längesen jag såg dom filmerna. Var nog ganska liten när jag såg dom första gången (fast jag säkert inte fick)

Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Suck vad längesen det var...Men det blir säkert bra!

...

Publicerad 2011-11-10 22:53:20 i Allmänt

Imorgon är sista dagen på praktiken så jag bestämde mig för att göra något till mina handledare.
Det fick bli en favorit i repris^^
 

vem skulle inte vilja ha mig som praktikant^^ Lite får man väl fjäska!?

Torsdag

Publicerad 2011-11-10 17:02:27 i Allmänt

I förrgår fick jag veta att jag skulle på ett extra uppdrag på torsdag, hade egentligen bokat både tid för att färga håret och för att tvätta men så nu idag fick jag ett sms från min handledare att kvällsuppdraget hade blivit inställd. En tolks vardag men det var en aning tråkigt...

Blev jättefrusen idag, tolkade lite utomhus. Önskar att jag hade badkar men få ta en långdusch i stället.
Nu får jag lite tid över så jag ska baka^^
Mina planer inför helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...Får lista ut något annat skojsigt!

Imorgon är sista dagen på praktiken, den var omöjlig att undvika men den kom så fort! *snyft!

Superlim

Publicerad 2011-11-09 20:20:58 i Allmänt

Idag vet jag inte vad det var med mig...Kändes som att jag hade glömt allt jag lärt mig under praktiken och min skoltid. Glömde lätta ord som ledsen och så kändes det som att mina fingrar var ihop limade med superlim. Hoppas att det fungerar bättre, vill ju inte avslutna min praktik såhär.

Måste jag skaffa facebook?! Dagens:  "Har man inte facebook så finns man inte"

Tomorrow

Publicerad 2011-11-07 21:29:34 i Allmänt

Blir lite smått irriterad på mig själv! varför ska allt hela tiden vara "imorgon"?! Damsuga, nä imorgon. Diska, nä imorgon. Forsätta med pluggandet, nä imorgon. Varför kan jag inte göra saker här och nu?! Någon som känner igen sig?

Har haft helt galet fruktansvärt ont i min tunga i helgen och har det fortfarande. Provade att gurgla med wiskey, det var ingen hitt. Jag kan inte prata och inte äta så helgens föda blev mest youghurt^^ det går bättre idag men det blev lite lugnt med taltolkningen.

Nu tycker jag synd om mig så det får bli lite serier och en liten skål med pop corn^^

Dagen

Publicerad 2011-11-03 20:40:48 i Allmänt

Idag fick jag ett meddelande där det stod att "Du är duktig!" Det värmer om hjärtat när man får höra sånt! Då vill man fortsätta med det man gör^^

Nya frillan


Jätteskönt att få bort det som var slitet men luggen är jag inte hundra säker på men det blir bra!
Imorgon sista dagen innan helg men också slutet på näst sista veckan av praktiken...Snyft!

...

Publicerad 2011-11-02 22:20:31 i Allmänt

Nya favoritlåten

onsdag

Publicerad 2011-11-02 20:13:18 i Allmänt

Idag har dagen varit toppen, tolkat ett uppdrag själv i en miljö jag inte tolkat i förut så det kändes bra.
Fick vara med på en temadag som min handledare skulle på. det var på min skola, kändes väl sådär att vara tillbaka i skolan redan^^ Temat var i alla fall "Mental träning" Han som höll i det var hur bra som helst. Det skulle hålla på i 4 timmar och jag hade tänkt att jag skulle sitta där och gäspa men det gjorde jag inte! Både hur och vad han sa var jätteintressant, tar med mig en massa bra saker från den här föreläsningen!

Har fått bilderna från slutfotograferingen som jag var på i Stockholm. Känns roligt att se att bilderna blev bra. Känner nästan inte igen mig själv *Fniss!


Imorgon bli det ett långt uppdrag på förmiddagen och sen ett på eftermiddagen. Sen har jag en tid hos frisören?! Hur ska jag klippa, ett återkommande problem för mig! Sen ska jag träffa Mikaela på stan för en fika. Ska försöka vara lite social efter "jobbet"

Vad hände med den där after work ölen?!

Orkar inte

Publicerad 2011-11-01 22:18:57 i Allmänt

All energi går åt till praktiken så när jag komemr hem orkar jag ingenting. Blir inte mycket över till bloggen. Så orkar jag absolut inte plugga! Mindre än två veckor kvar tills jag ska tilllbaka till skolan och jag har inte gjort ett smack på "Terminologiska Punktundersökningen" BLA! Ja ni hör ju hur exalterad man blir!

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela