toklin

Nyår

Publicerad 2010-12-31 12:42:24 i Allmänt

Så var det sista dagen på detta år. Jag tycker nog att 2010 har varit ett bra år. Det går bra i skolan, har flyttat, har underbara kompisar, underbar familj.  Så har jag och älsklingen hunnit med en massa saker. 3 utomlandsresor^^
         Ah!

JO, så har jag ju skaffat mig en blogg under detta år. Jag gillert!


Men tyvärr så kan inte livet vara helt felfritt. *Alldeles för tidigt*



Så vad förväntar jag mig av nästa år?! Svårt...Att jag och alla runtomkring mig ska ha det bra. Kanske en resa eller två^^Flytta ihop med min goding, inte för att det kommer hända men man kan ju alltid hoppas.

Nu är det nog dags att börja göra mig iordning. Tar vääldigt låång tid på mig^^ Tror att Emil borde vara här nu, vi ska ner på stan och fixa lite grejer. Sen blir det pannkaka^^

Laga mat

Publicerad 2010-12-30 21:15:12 i Allmänt

Den här julklappen som jag fick av Emil´s farmor och farfar kom bra till användning nu ikväll^^


Rensade lite i min garderob förut och vad hittade jag. Min borttappade mössa! Hur kunde den hamna där...

Victoria's secret fashion show 2010

Publicerad 2010-12-30 20:10:49 i Allmänt



Jag kan nästan inte titta på programmet, blir så avis.
Skulle göra nästan allt för att få vara en av tjejerna där.
Så häftigt, vart anmäler jag mig^^

Helt galet

Publicerad 2010-12-29 22:38:32 i Allmänt

Jag har precis kollat på de senaste avsnitten av Big bang theory. Helt galet roligt, gapskrattde flera gånger. Sitter och fnissar för mig själv mellan asgarven. Ah!

Natti natti med er alla!

REA

Publicerad 2010-12-29 18:40:42 i Allmänt

Det där jobbintervjun var mer seriös än vad jag hade räknat med. Massa frågor som är svåra att svara på, nämn tre bra och en dålig egenskap. När blir jag stressas och hur hanterar jag stress. Blä, svåra frågor. Tänk om jag inte får jobba kvar. Då måste jag leta nytt sommarjobb, jag som måste jobba extra för att ha råd med resan.

Efter intervjun gick jag på stan, mina älskade skor finns kvar. Vill ha vill ha vill ha. Om dom finns kvar så tycker jag faktiskt att jag kan få köpa dom. Nån som säger emot? Nej tänkte väl det^^ Det var en massa rea men mest saker som jag inte behöver. Ska inte köpa bara för att det är billigt, även om det är svårt att låta bli. Har några affärer kvar som jag ska besöka imorgon.

Hittade denna tunika på Cubus


Nu blir det taccos!

Tisse

Publicerad 2010-12-29 12:48:55 i Allmänt



Aristo fick också bli lite julfin, han hade rosetten hela eftermiddagen. Söt!

Här är julklappen som jag fick av Ann-Louise. Roligt att ha något att byta med^^ Tack!


Tittade på tv förut, de frågade en liten tjej hur hon skulle fria till en pojke. Hon svarade "Jag skulle kasta en sko i hans huvud och då skulle han vara tvungen att blinka. Då skulle jag fråga jättesnabbt"
Så söt!

Onsdag

Publicerad 2010-12-29 10:32:40 i Allmänt

Varför måste jag alltid göra saker i sista sekund...Kan väl inte vara så svårt att ta tag i alla viktiga saker?!
Nu klarar jag mig i tre månader till i alla fall.

Så skulle jag precis fixa mig en hemförsäkring så funkar inte deras hemsida...

"Hur kan du bo i en lägenhet utan hemföräkring!"
 Jag vet, jag vet!

Nu ska jag äta frkost. Packa upp resväskan, göra mig  redo för lite shopping. ^^

ostbågar

Publicerad 2010-12-28 21:59:18 i Allmänt

Lite skönt att vara hemma i min egna lägenhet igen. Lite ensamt kanske men men. Nu slipper jag sova på soffan^^.

Var och vattnade Camilla och Tobbes blommor förut, några såg en aning vissna ut men jag hade inte dödat några i alla fall. Nu sitter jag i soffan och kollar på "Pirates of the caribbean: Vid världens ände" Helt ok film. Myser under en filt och äter ostbågar, hittade en påse i skåpet.

Imorgon ska jag till stan, kolla in rean. Se om man hittar nåt skojsigt, inte för att jag har några pengar men nåt kanske jag får unna mig. Fortfarande sugen på skorna på Scorett, se dom finns kvar. Fick present kort på HM och Gina Tricot som jag kan använda.

Jul

Publicerad 2010-12-27 19:21:28 i Allmänt

Så var julen över. Hemskt fort går det. Alla stressar, allt dom måste fixa innan så går julafton så snabbt.

Jag hade en jättemysig julafton. Vaknade hemma hos emil, åt lite frukost. Åkte sedan ut till mamma och Stefan, gjorde mig lite julfin. Sen var det dags för julmaten...Jul mat är inte det bästa jag vet, jag blir mätt bara jag ser all mat. Öppnade julklappar, fick massa fina saker! Får visa någon annan gång.

Sen åkte vi till mormor, mer äta.

vidare till pappa och Susan. Mera äta^^ Susans föräldrar och barn var där. Mysig kväll. Tack för alla julklappar där också!

senare på kvällen kom Emil och hämtade mig. Lite julmys hemma hos hans pappa med syster och familj. Alice är så go! Tack för klapparna!

Ska åka tillbaka till Örebro imorgon, har tröttnat på krillehölan...Finns inte mycket att göra här. Längtar faktiskt hem till min lägenhet. Saknar redan min älskling också

Våran dag

Publicerad 2010-12-23 12:23:03 i Allmänt









Tänk vad mycket mys och roligt vi har haft det. Vad vi har hunnit med på 7 år. Mycket mer ska det bli! Jag kommer alltid älska dig och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt liv.
DU&JAG








Det här inte ok

Publicerad 2010-12-22 21:20:35 i Allmänt

Det kan bara inte få vara så här kallt ute. -19 grader. Frös näsan av mig när jag gick till Ann- Louise förut. Tack så jättemycket för den fina julklappen! Stressa inte ihjäl dig!

Var hos farmor förut och åt julgröt och fika. Mys mys! Tack för julklapparna, har inte öppnat dom men jag vet att dom är bra! Hoppas det jag köpte blir bra också.

Imorgon ska jag hjälpa Ann-Louise att klä granen och rulla köttbullar^^
Sen på kvällen ska jag fira lite mini jul med mamma, Stefan, maria och Melker^^

Hemma hemma

Publicerad 2010-12-21 11:55:00 i Allmänt

Nu är jag hemma i kristinehamn hos mina föräldrar. Härligt med lov men kommer nog att tröttna ganska snart att vara här. Finns tyvärr inte så mycket att göra...

Sov hemma hos pappa och Susan i går till idag. Vet inte vad jag ska säga. Piss jobbigt men nu känns det bättre.
Hade svårt att sova eftersom jag vet att det har varit ett gammalt mentalsjukhus. Pappa har sagt att det är någon som går å äter i köket på nätterna. Susan har sagt att det är snälla människor som bor där men lite kusligt var det.

Ska nog kanske ta tag i tentan idag. Eller imorgon. Måste ta mer ner till stan och köpa de sista julklapparna. Har nog bara pappa kvar tror jag.

Lördag

Publicerad 2010-12-18 22:03:09 i Allmänt

Oj, vad jag är trött. Gick klockan 7 imorse för att tvätta, försökte sova lite mellan maskinerna.
Har sprungit runt som en tok på stan för att hitta julklappar. Nu har jag "bara" kvar till pappa, Emil och Emil´s pappa. Om jag inte har glömt nån mer...Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till pappa. Han kommer bli svårast.

Pratade med Rickard idag, frågade om han visste hur vi skulle göra på julafton med pappa å så. Men han trodde nog att han och Susan J skulle åka till hennes föräldrar i Karlskoga...Jaha....Ska vi inte träffa pappa då...? han som blev så förbannad ett år för att man ska faktiskt fira jul med sin familj. Men är inte jag och Rickard hans familj bara för att Susan J har kommit in i bilden?! Ibland blir jag lite fundersam på den där gubben.




Imorgon åker jag hem till mamma och Stefan. Ska bli lite skönt. men jag kommer nog bli rastlös efter bara en dag...

MAMMA

Publicerad 2010-12-17 22:43:15 i Allmänt

GRATTIS VÄRLENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Jag känner mig som världens sämsta dotter för att jag glömde bort din dag, hur kunde jag. Måste nästan ringa och väcka dig och säga grattis! FÖRLÅT! Hoppas du älskar mig ändå. Jag älskar dig i alla fall!

Har varit fullt upp hela dagen men det är ingen ursäkt...........

Attshooooooo

Publicerad 2010-12-14 21:42:25 i Allmänt

Prosit!

Aldrig igen på en måndag. Vilken inte härlig dag det har varit...

Jag har nyst hela dagen, vill inte bli sjuk nu, har inte tid, förkylningen får komma efter fredag om den nu måste komma. Ska jobba imorgon och på fredag, laga julmat med Helené på torsdag.

Kollade på operation skönhet förut. Så himla hemskt, fick rysningar av att se konsekvenserna på operationerna. Ska nog vara nöjd mer hur jag ser ut för sånt vill jag inte råka ut för.

Imorgon ska vi ha julmys med klassen, äta pepparkaka och byta julklappar^^Undrar vad jag kommer få för rolig sak. Hoppas inte att min är helt kass. Vi har ett tema på juklapparna, någontilng på bokstaven K och så ska det vara lila. Det var lite klurigt att komma på nåt bra, inte för att min är bra. Skulle lämna in julklappen idag men när jag skulle göra det hade Zimpa redan gått hem...Får gå till skolan lite tidigare imorgon.

Inte bra av mig

Publicerad 2010-12-13 19:15:22 i Allmänt

Fy, nu var det flera dagar sen senast...
Helt underbart i London för övrigt.
Nu är jag hemma hos Clara och Johannes. Jag har blivit bjuden på julmiddag^^ Gottit!

Tisdag

Publicerad 2010-12-07 09:02:06 i Allmänt

Jag idag


Idag fick det bli frukost till svtplay^^ Kan inte missa nåt avsnitt. Börjar bli lite spänande nu.

Detta väder, från -19 till -1 och nu idag -9. Vill inte frysa näsan av mig.

Nu en heldag med eget arbete, hoppas jag och Sarah jobbar bra så det blir klart.
Sen ikväll ska vi vara med FSDB och julpyssla^^

Ha en bra dag!

Måndag

Publicerad 2010-12-06 22:28:53 i Allmänt

Sitter och kollar på skor när jag borde plugga...Inte bra av mig, jag måste skriva färdigt detta tills imorgon för jag har lovat Sarah i säkert 2 veckor att jag ska jag ská jag ska...Men nu måste det göras. Så mycket som måste göras. Om jag går upp lite tidigare som blir det säkert bra^^

Här är i alla fall skorna som jag har förälskat mig i


Är dom inte snygga?! Ska bara öva att gå i dom, annars så får jag sitta still och vara snygg^^ kommer nog kanske gå och köpa dom...

I lördags kom Emil hit. på söndagen mötte vi clara och Stina på stortorget för att se och lyssna på o, helga natt.
Det var fint, har missat det dom andra två åren som jag bott här. Det var vackert med alla julsånger.





Morgon

Publicerad 2010-12-03 07:31:24 i Allmänt

Nu fredag, äntligen snart helg. Imorgon tänker jag sova längre än till 7.00.

Hur ska det gå för familjen Rantanen?!

Dags att gå till skolan, idag är det bara -7,2 grader...

Vilken röra

Publicerad 2010-12-02 19:29:24 i Allmänt

Hur kan det vara så svårt att hålla ordning på alla saker här hemma?! Diska är nog det västa jag vet. Om jag var rik så skulle jag äta ute ofta så att jag slapp all disk! Hade ju bestämt att det alltid eller nästan alltid skulle vara städat och fint här men det är svårt.

Ser fram emot onsdag för då åker älsklingen och jag ner till Göteborg för att bo hon hans syster en natt. sen London!


Berättade varsin spökhistoria på teckenspråk idag, det var många läskiga. tror nog att min gav lite gås hud^^

1 december

Publicerad 2010-12-01 22:40:31 i Allmänt

Kollade på första avsnittet av julkalendern imorse. Vet inte om det var så bra, kanske får 2 av 5 smultron. Men jag ska ge den en chans, ska kolla imorgon också. "Hotell gyllene knorren"




Så var det bokat och klart! På torsdag den 9/12 åker vi^^
 

Oj vad vi reser!
 

Om

Min profilbild

Caroline

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela